Projects AbroadProjects Abroad

Barn & Ungdom og Pandaprosjekt i Kina for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: Chengdu og Ya'an
  • Type plassering: Omsorgsenter og Bifengxia Pandabase
  • Boform: Gjestehus/frivilligleiligheter
  • Krav til alder: 15-18 år

Panda på et dyrereservat hvor ungdomsfrivillige jobber i skoleferier

På Ungdomsfrivillig i Kina får du anledning til å kombinere vårt pandaprosjekt med arbeid med barn og ungdom. Opplev Kinas raske utvikling og lær mer om landets interessante kultur samtidig som du blir kjent med frivillige fra hele verden.

Den første uken av oppholdet ditt får du en unik mulighet til å jobbe med en av verdens mest truede dyrearter, kjempepandaen. Du får delta i det daglige stellet av pandaene, fra fôring og rengjøring av innhegningene til observering av pandaenes atferd. På denne plasseringen vil du få et godt innblikk i hvordan denne dyrearten lever.

I din andre uke i Kina, vil du arbeide på et dagsenter i Chengdu, en storby i det vestlige Kina. På dagsenteret vil du hjelpe de faste ansatte med daglige gjøremål. Arbeidsoppgavene vil bestå i å være sammen med barna, leke med dem og gi dem grunnleggende undervisning. Din tilstedeværelse vil være et positivt innslag i barnas hverdag, og et skritt på veien mot et større kjennskap til fremmede kulturer.

De frivillige bor sammen på gjestehus eller i leiligheter, og Projects Abroads ansatte vil alltid være i nærheten dersom du har behov for råd eller støtte.

I helgen arrangeres det en utflukt, enten til Du Jiang Yan vannprosjektet, Leshan Giant Buddha eller dere får utforske Chengdus spennende severdigheter. Du har mye å se fram til dersom du velger å delta på dette prosjektet.

Du finner prisliste over alle våre Ungdomsfrivillig prosjekter her.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲