Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid på Madagaskar

Oversikt
  • STED: Andasibe
  • BOFORM: Gjestehus
  • LENGDE: Fra 1 uke
  • HVA ER INKLUDERT? Kost, losji, henting på flyplassen, transport til og fra prosjekt, forsikring, egen webside, orienteringsmøte, 24/7 support
  • HVA ER IKKE INKLUDERT? Flybilletter, visumkostnader, vaksiner, personlige kostnader
  • SPESIELLE OPPLEVELSER: Mantadia nasjonalpark og Tsingy de Bemaraha (oppført på UNESCOs verdensarvliste)

Klikk her for å se alle prosjekter i Madagaskar

Kart Madagascar Baobabtrærpå Madagaskar

Madagaskar er et eventyr for deg som liker store naturopplevelser og spennende kulturer. Det er likevel mye å ta seg til som frivillig her. På verdens fjerde største øy lever 69% av befolkningen under den nasjonale fattigdomsgrensen og øyas unike biologiske mangfold er svært sårbart. 

Landet ligger på østkysten av Afrika og er kjent for sitt unike og fantastiske dyre- og naturliv (inkludert lemurer og kameleoner), frodig regnskog og utstrakt kystlinje. Turisme og jordbruk er begge viktige kilder til vekst, men likevel lever store deler av befolkningen under den nasjonale fattigdomsgrensen med svært få muligheter å komme seg ut av den tøffe hverdagen. Som om ikke dette var nok er kystområdene svært utsatt for sykloner, det biologiske mangfoldet er særdeles sårbart og sjansene for utdanning er minimale.

Dette gjør at du som frivillig har mulighet til å utrette en stor forskjell. Du har muligheten til å ha en stor positiv innvirkning på lokalsamfunnet ved å undervise på skoler og forbedre elevenes lese- og skriveferdigheter, bidra til pedagogisk utvikling på dagsentre eller bevare et av de mest unike økosystemene i verden på vårt natur & miljø-prosjekt. 

På Madagaskar har du muligheten til å utrette noe positivt enten du har en pause fra karrieren, et friår fra studier eller ønsker deg en ferie med mening. Projects Abroad gir deg en unik mulighet til å leve og jobbe tett sammen med øyas gjestfrie og vennlige befolkningen samtidig som du får oppleve denne fantastiske øya.

På vårt Natur & Miljø-prosjekt kan du delta fra én uke, øvrige prosjekter er åpne fra 2 uker og oppover.

Projects Abroad på Madagaskar

Landsby blant trær og sletter på Madagaskar

Projects Abroad har base i byen Andasibe, som har 12 000 innbyggere. Byen ligger 4 timer øst for hovedstaden, Antananarivo, og er nær tre spektakulære naturreservater. Det er i denne byen våre spennende prosjekter, vertsfamilier og gjestehus har tilholdssted! Når du ankommer Madagaskar, vil du fly inn til flyplassen Ivato som befinner seg nær landets hovedstad og deretter reise videre til byen Andasibe.

I tiden som frivillig vil du bo i et familiedrevet gjestehus, der de med åpne armer vil ønske deg velkommen og gjøre sitt ytterste for at du skal bli en del av lokalsamfunnet. Dette er en fantastisk mulighet for kulturell utveksling, du vil kunne lære mye om kulturen og kanskje du til og med vil lære deg noen gloser på et av de lokale språkene, gassisk og fransk.

Opplev mer!

Som frivillig vil du ha utallige muligheter til å utforske det spektakulære landskapet rundt deg, både etter endt arbeidsdag og med utflukter til ukjente perler i helgene. Øya huser tusenvis av planter og dyr som ikke finnes noe annet sted i verden hvilket gjør dette til en unik destinasjon for frivillig arbeid!

Vi anbefaler deg å oppleve så mye du kan i helgene og vi kan blant annet anbefale å slappe av på en av øyas nydelige strender, besøke Tsingy de Bemaraha (oppført på UNESCOs verdensarvliste), eller lære mer om Madagaskar på det kjente Gendarmerie-museumet, for å nevne noe!

Er du klar for å gjøre en bærekraftig forskjell på verdens fjerde største øy?

Dine muligheter for frivillig arbeid i Madagaskar

Ungdomsfrivillig:

Feriefrivillig:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲