Projects AbroadProjects Abroad

Julefrivillig - Barn & Ungdom og Natur & Miljø i Madagaskar

Oversikt
[customContent:projectoverview]

Interessert i en annerledes juleferie? Bli med som julefrivillig med Barn & Ungdom og Natur & Miljø på Madagaskar!

En frivillig leker ute sammen med en gruppe barn på Madagaskar

Denne gruppeturen kombinerer arbeid med barn og bevaringsarbeid, og gir deg mulighet til å bidra i to forskjellige aspekter ved frivillig arbeid. Uansett hvilken erfaring du har eller hvor gammel du er er du velkommen på dette prosjektet, og du kan delta alene, eller sammen med venner og familie.

Prosjektet har base i byen Andasibe. Dagen din vil splittes mellom arbeid med barn og bevaringsarbeid, og noen ganger vil disse overlappes – for eksempel kan gruppen ta med barna inn i nasjonalparken og lære dem mer om dyr, planter og om viktigheten av å ta godt vare på og beskytte deres lokalmiljø.

Frivillige observerer en lemur i regnskogen på Madagaskar

I arbeidet med barn vil du hjelpe til på et dagsenter som opereres av Projects Abroad. Senteret tar imot barn som av ulike grunner ikke har mulighet til å gå på skolen, og får undervisning og muligheten til å være med på leker og andre aktiviteter her. Du vil også jobbe på en barneskole og organisere aktiviteter og idrettsleker etter skoletid for de lokale barna.

For Natur & Miljø-delen vil du bidra som frivillig i en lokal nasjonalpark. På Madagaskar fokuserer vi på å beskytte endemiske planter og å overvåke lokale arter, gjennom aktiviteter som populasjonsstudier, fjerning av invasive planter, og å plante nye utrydningstruede planter. Du vil også assistere med å plukke søppel i lokalområdet, organisering av initiativer for resirkulering og å holde presentasjoner og opplysningskampanjer om miljø sammen med de andre frivillige, med mål om å gjøre Andasibe til en grønnere by.

I løpet av tiden din på Madagaskar vil du bo hos en lokal vertsfamilie, noe som er en fantastisk måte å komme tettere på og lære mer om den lokale kulturen. I løpet av helgene vil gruppen ha mulighet til å utforske øya, besøke strender, og ta del i mange morsomme aktiviteter organisert av våre lokale ansatte – som zip-lining, dansetimer og matlagingskurs.

[:customContent] [customContent:projectdetails]

Sample Itineraries UK 2017 Winter Specials (Care & Conservation Madagascar) - 2 Weeks

[:customContent]
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Voksenfrivillig 50+
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲