Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig arbeid med Folkehelse på Madagaskar

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • STED: Andasibe
  • ROLLE: Øke bevisstheten rundt viktige helseutfordringer som påvirker befolkningen på landsbygda
  • TYPE PLASSERIG: Helseklinikk
  • BOFORHOLD: Gjestehus
  • LENGDE: Fra én uke
  • STARTDATOER: Fleksibelt

Gjør en innsats på Madagaskar ved å hjelpe til med å bedre grunnleggende helseomsorg. De som bor i landlige områder har begrenset tilgang til helsetjenester, og familier har ofte ikke råd til å få vaksinert barna sine. Ved å delta på dette folkehelseprosjektet vil du fokusere på å øke bevisstheten, og sørge for at lokalsamfunnet forstår viktigheten av, vaksinasjon, grunnleggende hygiene og det å få behandling når de er syke.

Arbeid i naturskjønne omgivelser, på landsbygda på Madagaskar

Du vil få nødvendig opplæring, mens du jobber sammen med lokalt helsepersonell på en helseklinikk, utstyrt med fødeavdeling og et lokalt apotek. De sykdommene og tilstandene du møter her vil variere, men det er ofte snakk om tropiske sykdommer, som malaria og denguefeber. For å øke bevisstheten i lokalsamfunnet vil dere planlegge og gjennomføre informasjonskampanjer ved å lage plakater og brosjyrer, ha presentasjoner og samtaler under oppsøkende medisinsk arbeid og vaksinasjonskampanjer. Du vil også oppdatere rapporter etter det oppsøkende arbeidet, og analysere resultater for å identifisere de største behovene i lokalsamfunnet.

Som frivillig vil du få oppleve livet på landsbygda, og lære fra dine pasienter og det lokale helsepersonellet. Det medisinske teamet er der for å støtte og assistere deg i løpet av oppholdet, men de vil også gjerne lære fra deg. Engelskkunnskapene er ofte begrenset i de mer landlige områdene, så om du ønsker å bidra med litt engelskundervisning en gang i uka vil det bli tatt godt imot.

I løpet av tiden din ved prosjektet vil du ha mye tid til å utforske og oppleve alt Madagaskar har å tilby, både i helgene og på kveldstid etter du er ferdig på jobb. Oppdag plante - og dyrearter du ikke finner noe annet sted på jorda, mens du utforsker den frodige regnskogen, den lange kystlinja og utallige nasjonalparker.

Madagascar Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲