Projects AbroadProjects Abroad

Regnskogbevaring og Lokalsamfunn på Madagaskar for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: Andasibe
  • Type plassering: Studier av artsmangfold i regnskogen, arbeid i lokalsamfunnet
  • Boform: Vertsfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

Frivillig har ansiktsmaling med barn på Ungdomsfrivillig på Madagaskar

Madagaskar er verdenskjent for sin sitt rike artsmangfold, og den frodige regnskogen har et av de tetteste andeler av arter på planeten vår. Vårt prosjekt Regnskogbevaring og Lokalsamfunn er perfekt for deg som er mellom 16 og 19 år og som ønsker å kombinere verdifullt arbeid med naturbevaring med nyttig bidrag til et lokalsamfunn.

Dagene dine vil være delt mellom bevaringsarbeid og aktiviteter i lokalsamfunnet. Bevaringsarbeidet vil finne sted i en lokal nasjonalpark, hvor vårt Natur & Miljø-prosjekt har sin base. Din innsats vil bidra til vårt pågående arbeid med studier innen artsmangfold og miljøpåvirkninger. Her vil du bidra med varierte oppgaver, slik som å hjelpe til i planteskolen, fjerne uønskede planter, utføre studier av fugler, amfibier, reptiler og lemurer, vedlikehold av stinettet i parken og å lage informasjonsmateriell til bruk i holdningskampanjer om miljøvern. Du får også muligheten til å delta i workshops sammen med lokale guider.

I lokalsamfunnene vil du være med på renoveringsarbeid i Andasibe. Her vil du få male bygninger, lage veggmalerier, bygge lekeplasser eller anlegge grønnsakhager.

Som ungdomsfrivillig vil du bo hos en lokal vertsfamilie. Dette er en flott måte å komme tett på den lokale kulturen! Du vil få være med på ulike sosiale og kulturelle aktiviteter på fritiden, organisert av Projects Abroad. Dette kan være spillkvelder, besøk til nasjonalpark, piknik eller dansetimer.

Vi arrangerer også spennende helgeturer til innsjøen Rasoabe, til den UNESCO-bevarte kongehøyden Ambohimanga og hovedstaden Antananarivo, hvor du og de andre frivillige kan utforske de lokale markedene og restaurantene.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲