Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid i Marokko

Oversikt

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

  • Sted: Rabat, Guelmim-området (Nomadeprosjektet)
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra 2 uker
  • Startdatoer: Fleksibelt
  • Hva er inkludert? Kost, losji, henting på flyplassen, transport til og fra prosjekt, forsikring, egen webside, orienteringsmøte, 24/7 support
  • Hva er ikke inkludert? Flybilletter, visumkostnader, vaksiner, personlige kostnader
  • Spesielle opplevelser: Atlasfjellene, Casablanca, Fez, Marrakech

Klikk her for å se alle prosjekter i Marokko

Kart over plassering for frivillig arbeid i Rabat, Marokko Volunteering in Morocco

Å være frivillig i Marokko er noe utenom det vanlige. Gjennom historien har Marokko hatt tette bånd med omverdenen, med Europa og Afrika samt reisende fra Østen. Med kulturell innflytelse fra andre verdensdeler har Marokko skapt sin egen mix, med et unikt tilbud av kunst, musikk, arkitektur og matkultur som resultat. 

Legendariske steder som Fez, Casablanca og Marrakesh er kjente for sine smale smug, og ofte opplever du at du nærmest vandrer i en labyrint. Landet kryr av tradisjonelle markeder, men har også moderne handlegater. Ikke minst, så har Marokko vakre strender både mot Middelhavet og Atlanterhavet samt de imponerende Atlasfjellene i innlandet. Landet er også populært blant frivillige som har lyst til å lære seg fransk og arabisk.

Vi har sendt frivillige til Marokko i mange år. Du kan jobbe på skoler, på dagsentre og barnehager, med menneskerettigheter, innen medisin og helse og på sportsprosjekt. Eller hva med et opphold på vårt helt unike nomadeprosjekt? Våre prosjekter i Marokko er tilgjengelige for alle som er interessert i frivillig arbeid, enten du har tatt et friår fra studier, ønsker en annerledes sommerferie eller tar en pause i karrieren.

Projects Abroad i Marokko

Tid for te med vertsfamilier og frivillige i Marokko

Projects Abroad har base i Rabat, en gammel keiserlig by, som moderniseres i hurtig tempo, og er i dag Marokkos politiske hovedstad. Fredelige parker og haver, samt det berømte blå og hvite Kasbah, er opplagte tilfluktssteder fra de travle gatene i byen.

Ved å bo hos en lokal vertsfamilie får du et grundig innblikk i marokkansk moderne kultur og dagligliv. Det er færre turister i Rabat enn i andre storbyer i Marokko, så du vil oppdage at lokalbefolkningen er ivrig etter å bli kjent med deg og utveksle erfaringer og synspunkter. Særlig unge marokkanere er begeistret for å snakke med unge fra Vesten.

Du kan glede deg til å bli del av et internasjonalt nettverk av frivillige fra hele verden. Du lærer ikke bare om den lokale kulturen, men også om kulturene de øvrige frivillige er fra. Våre ansatte hjelper deg å finne deg til rette på prosjektet ditt og hos vertsfamilien din. Vi arrangerer også forskjellige sosiale aktiviteter for de frivillige, slik at de skaper tette bånd og får gode opplevelser.

Opplevelser i Marokko

Frivillig som rir kamel i ørkenen under sitt opphold i Marokko

Marokko har mye å tilby deg på fritiden; fra å nyte den tradisjonelle underholdningen med slangetemmere, akrobater og historiefortellere, til å delta i en av mange islamske festivaler. Kanskje tar du en tur ut i Sahara for å møte de blåkledde Tuaregene ridende på kameler, eller kanskje du heller vil danse deg gjennom natten til lokal popmusikk – en fusjon av afrikanske, franske og arabiske rytmer. Du kan dykke, dra på rafting, klatre, reise på trekking, stå på snowboard eller ski eller kanskje bare slappe av på ryggen til en kamel.

Det å skulle bo og jobbe i Marokko kan være en utfordring, men med så mye å lære og så mange magiske severdigheter å oppleve vil du være glad for at du tok utfordringen.

Dine muligheter for frivillig arbeid i Marokko

Ungdomsfrivillig:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Ungdomsfrivillig 15-18 år
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲