Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid eller Internship med Ergoterapi i Marokko

Oversikt
Prosjekt-oversikt

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

  • Sted: Rabat
  • Typer plasseringer: Skoler og dagsentre
  • Rolle: Arbeide sammen med lokalt ansatte under behandling og omsorg av barn og unge voksne
  • Krav: Frivillige må ha fullført minimum ett år ergoterapistudier, og snakke minst middels godt fransk eller arabisk
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Dersom du ønsker å få erfaring og kunnskap om hvordan det er å jobbe med ergoterapi i en annen kultur, vil ergoterapiprosjektet vårt i Marokko være en unik mulighet. Du vil jobbe på skoler og dagsentre som har en annen standard enn den du er vant til hjemmefra, men med kreativitet og engasjement vil du kunne bidra positivt for barna og ungdommen her.

På dagsenteret vil du kunne hjelpe barn i 3-12 års alderen som har ulike lærevansker og spesielle behov. Senteret har fine hager og et lite område hvor de har dyr som de bruker som en del av den terapeutiske behandlingen av barna. På skoleplasseringen vil du jobbe med psykisk utviklingshemmede jenter. Fokuset her er å bidra til at jentene utvikler seg til å bli selvstendige og å hjelpe dem med integrering i samfunnet.

Hvordan er din rolle på prosjektet?

Frivillige på internship på ergoterapiprosjektet i Marokko som rådfører seg med en lokalt ansatt

På plasseringen din vil du assistere lærere og de ansatte. Du vil jobbe med barna i grupper og én til én for å kunne identifisere hvilke aktiviteter og daglige rutiner som passer for den enkelte. De daglige rutinene vil gi barna bedre livskvalitet. Dersom du har betydningsfull erfaring kan det også være at du kan hjelpe til med opplæring av de ansatte på de ulike plasseringene.

For å kunne delta som frivillig på dette prosjektet bør du ha fullført minimum ett år av ergoterapeutstudiet. Du bør også kunne snakke godt fransk eller arabisk slik at du kan delta på best mulig måte. Det er ikke mulig å delta på dette prosjektet i juli og august.

Hvordan er boforholdene?

Du vil bo hos en lokal vertsfamilie under oppholdet ditt. Marokkanerne er et gjestfritt og varmt folkeslag så du vil bli tatt godt i mot. Ved å bo hos lokale vil du kunne praktisere dine språkkunnskaper innen fransk eller arabisk samtidig som du kan lære bort engelsk til “familien” din. 

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Morocco Medicine & Healthcare Management Plan.

På fritiden vil du ha mange muligheter til å bli kjent med andre frivillige og lokale. Du kan også benytte fridagene til å reise rundt og oppleve mer av Marokko.

Prosjektet er ikke tilgjengelig i perioden midten av juni til midten av september.

Morocco Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲