Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Sport & Samfunn i Marokko

Oversikt

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

  • Sted: Rabat
  • Rolle: Jobbe som idrettstrener og forbedre barns ferdigheter innen fotball, basketball eller volleyball
  • Alder på elevene: 4-17 år
  • Størrelser på klassene: 14-20
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Sport handler om så mye mer enn kun det fysiske aspektet. Det kan være svært givende for barn å delta i idrett på grunn av at de får en forståelse for lagarbeid, rettferdig spill og respekt. Å ha tilgang til sport er i tillegg bra for lokalsamfunnet fordi idretten får ungdom til å ha fokus på sunne og gode aktiviteter.

Frivillig som trener fotball med barn i Marokko

Ved å jobbe frivillig på sportsprosjektet i Marokko vil du ikke bare lære barn viktigheten av sport, men du vil også inspirere dem gjennom å være en mentor og rollemodell. Som et resultat vil du hjelpe dem til å forbedre sin selvfølelse og tro på seg selv.

Du trenger ingen tidligere trenererfaring for å delta, men om du har noe erfaring er det flott. Vi ønsker våre frivillige velkomne uansett hvor de er i livet, enten du har et friår fra studier, en karrierepause eller ønsker en annerledes ferie.

Dersom du har stor interesse for sport kan du hjelpe til med trening av barn i fotball, basketball eller volleyball. Du vil jobbe sammen med en partnerorganisasjon i Rabat som vil legge til rette for idrett for vanskeligstilte barn og ungdom i lokalsamfunnet. Som frivillig på dette prosjektet vil du få veiledning av erfarne ansatte som alltid lytter til dine forslag. De vil vise deg hvordan ting gjøres, og avhengig av tilliten dere mellom, kan du få muligheten til å trene et lag på egen hånd.

De frivillige jobber mandag til fredag, og har mulighet til å jobbe på morgenen eller ettermiddagen. Du må regne med å jobbe minst 20 timer i uken. Enkelte ganger kan du måtte jobbe i helgen for å assistere ved ekstra aktiviteter, eller for å være med organisasjonen ut til ulike byer eller landsbyer for å arrangere kamper.

Det er rundt 14 til 20 grupper med barn som deltar på fotball, basketball eller volleyball samtidig så det er et økende behov for hjelp fra frivillige. Gi oss beskjed når du søker om du har interesse for en spesiell sport.

For å delta må du være sportsentusiast, og kunne snakke noe arabisk eller fransk. Under oppholdet ditt vil du bo hos en lokal vertsfamilie i Rabat, der du får mulighet til å bli bedre kjent med landets språk og kultur. I helgen vil du og de andre frivillige ha sjansen til å besøke lokale markeder, dykke, ri på kamel og gjøre mange andre aktiviteter.

Dette prosjektet er tilgjengelig for to eller tre uker dersom du ikke har anledning til å delta i fire uker eller lengre. Ved et så kort opphold vil du ikke kunne bidra like mye som frivillige som deltar over lengre tid, men du vil allikevel kunne få gjort en verdifull innsats og få viktig kulturell innsikt.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲