Projects AbroadProjects Abroad

Barn & Ungdom med Arabisk eller Fransk i Marokko for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: Rabat
  • Type plassering: Dagsentre
  • Boform: Vertsfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

Ungdomsfrivillige i Marokko under språkundervisning i arabisk

Selv om Marokko geografisk sett ligger nærmere Europa, har landet mer til felles med midt-østen når det kommer til kultur, politikk og økonomi. Arabisk er det offisielle språket, mens fransk er det nest mest utbredte språket.

Når du velger å delta på Ungdomsfrivillig med fokus på språk i kombinasjon med frivillig arbeid med barn og ungdom i Marokko vil få 20 timer ukentlig undervisning med enten arabisk- eller fransk. I tillegg vil du jobbe på et av dagsentrene i Rabat, hvor du vil bruke tiden på lek og undervisning med barna.

Du vil også få mulighet til å prøve deg på tradisjonelt marokkansk håndverk eller matlaging. Det marokkanske kjøkken er et fyrverkeri av smaker, og du kan være med hele veien, fra innkjøp av råvarer til tilberedning av måltidet.

Under dine to uker i Marokko vil du bo hos en lokal vertsfamilie som snakker arabisk eller fransk, hvor du vil kunne praktisere språket. Familien vil lære deg alt om marokkanske tradisjoner, og vil fylle bagasjen din med gode minner. Projects Abroads ansatte vil være i nærheten og de er alltid å få tak i om du har behov for det.

I helgen vil vi arrangere en bytur hvor du og de andre frivillige får besøke noen av de historiske stedene i Rabat.

Du finner prisliste over alle våre Ungdomsfrivillig prosjekter her.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲