Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid i Mexico

Oversikt
  • Sted: Guadalajara, Cuyutlan 
  • Boform: Vertsfamilie, delte hytter for deltakere på natur-og miljøprosjektet
  • Lengde: Fra 1 uke
  • Startdatoer: Fleksibelt
  • Hva er inkludert? Kost, losji, henting på flyplassen, transport til og fra prosjekt, forsikring, egen webside, orienteringsmøte, 24/7 support
  • Hva er ikke inkludert? Flybilletter, visumkostnader, vaksiner, personlige kostnader
  • Spesielle opplevelser: Strendene i Puerto Vallarta, Teotihuacan, Tequila by, Tulum, Palenque

Klikk her for å se alle prosjekter i Mexico

Kart over plassering for frivillige prosjekter i Guadalajara, Mexico med Projects Abroad Volunteer in Mexico

Mexico er en smeltedigel av kulturer, og et moderne, industrialisert og velutdannet land, fullt av historie. Amerikansk, spansk og indiansk innflytelse kommer sammen i en spennende blanding av industrialiserte land og utviklingsland. Mexico er en spennende cocktail av velstand og fattigdom, farger og rytme.

I Mexico kan du som frivillig velge mellom et vidt spekter av prosjekter, blant annet internasjonal utvikling, undervisning, arbeid med barn, naturbevaring, sport, medisin og dyrestell - sett sammen ditt eget drømmeopphold. Du kan også ta språkkurs i spansk og engelsk.

Våre prosjekter i Mexico er tilgjengelige for alle som er interessert i frivillig arbeid, enten du har tatt et friår fra studier, ønsker en annerledes sommerferie eller tar en pause i karrieren.

Projects Abroad i Mexico

Frivillig i en lokal by under sitt opphold med Projects Abroad i Mexico

Projects Abroads frivillige arbeider i Mexicos nest største by, Guadalajara. Byen har en stor og omfattende kulturell arv, og mange av Mexicos tradisjoner har sine røtter her. Tequila, den meksikanske hattedansen, og mariachi-musikken, alt sammen kommer fra Guadalajara. I dag er det også et stort tilbud av levende musikk i byen, stor interesse for det lokale fotballaget, og et godt utvalg av restauranter, barer og diskoteker.

Frivillige på natur og miljøprosjektet bor ved stillehavskysten i byen Cuyutlán.

Opplevelser i Mexico

En gruppe med frivillige som har blitt venner i Mexico med Projects Abroad

Det er mye å fylle fritiden din med i Mexico. Å bli med på fotballkamp med et påfølgende måltid med tortas ahogadas - svinekjøtt druknet i chilisaus - er absolutt noe å få med seg. En kveld ute på en av Guadalajaras salsaklubber eller å bli med på en familiefest er også del av dagliglivet. Ta også turen til en av småbyene utenfor Guadalajara sammen med de andre frivillige og delta på en av de mange festivalene. Flotte strender, eldgamle pyramider, jungler, fjell og grotter - alt er bare en bussreise unna. Transportsystemet i Mexico er godt utbygget, og det er lett å ta seg rundt, og det er alltid mulig å finne rimelig innlosjering. Kanskje er det snart din tur til være med på hvalsafari, surfing eller trekking i Mexico.

Dine muligheter for frivillig arbeid i Mexico

Ungdomsfrivillig:

Gruppefrivillig 19+ i:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Ungdomsfrivillig 15-18 år
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲