Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid eller Praksis innen Sykepleie i Mexico

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Guadalajara
  • Type plassering: Sykehus
  • Rolle: Rotere på ulike avdelinger og lære fra erfarne og dyktige lokalt ansatte
  • Krav: Frivillige må være fylt 18 år, og må kunne snakke grunnleggende spansk
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Som frivillig innen sykepleie i Mexico vil du få en opplevelse du vil huske for resten av livet. I Mexico vil du jobbe på et travelt sykehus i Guadalajara. Sykehusene vi samarbeider med er velutstyrte og fasilitetene har nesten samme standard som vestlige sykehus.

Sykepleiefrivillige i arbeidsantrekk på et sykehus i Mexico

Frivillige på sykepleieprosjektet roterer mellom sykehusets ulike avdelinger slik at de får observert og lært mest mulig. Dersom du heller ønsker å konsentrere deg om et område så vil det også være mulig. De ulike avdelingene på sykehusene inkluderer gynekologi, pediatri og kirurgi.

Akkurat hvilke arbeidsoppgaver du vil få avhenger av hvor mye erfaring og kompetanse du har fra før av, samt hvor godt tillitsforhold du klarer å bygge med de ansatte. Typiske oppgaver for frivillige med litt kompetanse er å rengjøre sår, sette på gips eller kanskje hjelpe til med å sy et sår, samt naturligvis assistere sykepleierne og legene generelt. Vis initiativ og lærevilje – de ansatte på sykehuset setter alltid pris på engasjerte frivillige og ønsker å lære deg mest mulig.

Hva kreves for å kunne delta?

For å få et godt utbytte av denne plasseringen krever vi at du har et middels nivå på spanskkunnskapene dine. Dersom du er usikker på om spansken din er bra nok, så kan du ringe oss og finne det ut. Mange frivillige som er usikre på sine egne spanske språkferdigheter velger å ta et språkkurs eller å delta på et barn- og ungdoms-, undervisnings- eller lokalsamfunnsprosjekt i forkant av sykepleieplasseringen sin. På denne måten får de frisket opp spanskkunnskapene i forkant av det medisinske prosjektarbeidet.

Du må du være minst 18 år gammel for å delta på sykepleieprosjektet i Mexico.

Under oppholdet ditt vil du bo hos en lokal vertsfamilie. Her vil du få muligheten til å forbedre spanskkunnskapene dine og ta del i det mexicanske dagliglivet. Vi har et aktivt nettverk av frivillige i Guadalajara som du vil bli del av, og som du kan utforske byen sammen med.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Mexico Medicine & Healthcare Management Plan.

Alle frivillige på et av våre prosjekter i Mexico har nå muligheten til å legge til et 7 dagers natur-og miljøprosjekt på slutten av sitt hovedprosjekt.

Mexico Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲