Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer Mexico

Praktisk Informasjon
Støtte og sikkerhet Ankomstprosedyrer Frivillig-mexico

Utsyn over et marked på frivillig-destinasjonen Guadalajara i Mexico

Vi anbefaler at du flyr til Guadalajara. Der vil du bli møtt av en av våre lokale medarbeidere. Se etter et skilt med Projects Abroads logo på. Uansett når på døgnet du ankommer vil du bli tatt med til vertsfamilien din som vil ønske deg velkommen inn i hjemmet sitt med åpne armer.

Etter en god natts søvn og litt frokost vil du bli tatt med på en omvisning i byen. I løpet av denne gåturen vil du få se hvor du finner museer, banker, postkontor og internettkaféer. Du vil lære hvordan du tar buss og undergrunn, og du får se hvor de frivillige holder til på fritiden. Guadalajara er en moderne by så du kan få kjøpt det meste av det du trenger.

Dagen etter vil du bli kjent med plasseringen din. Frivillige som skal jobbe i Guzman vil vanligvis reise dit dagen etter ankomst.

Møtet med dine nye omgivelser

Skilpadder under vann som observeres av frivillige på natur- og miljøprosjektet i Mexico med Projects Abroad

Vertsfamiliene er en viktig del av opplevelsen i Mexico. De er godt etablerte og forstår hvordan Projects Abroad arbeider. Meksikanere er vanligvis svært familieorientere så du vil få ta del i noen store familiesamlinger. Det vil også bli tid til å være sosial med de andre frivillige og lokalbefolkningen. Husene er middelklasse med grunnleggende fasiliteter. Noen er større enn andre, men alle tilbyr komfortable rom, seng og et vennlig ansikt å komme hjem til.

Samme dag eller neste morgen vil vi følge deg til arbeidsplassen din. Der vil du få møte veilederen din, og du vil få arbeidsplanen din. Du vil typisk starte arbeidet dagen etter.

De fleste bor i gangavstand til prosjektet, men noen frivillige foretrekker å benytte offentlig transport. Uansett vil vi hjelpe deg med å finne veien. Transport til og fra arbeidsplassen dekkes av Projects Abroad de dagene du jobber.

Det kan være lurt å lære seg litt spansk før avreise. Selv om dette ikke er et krav for å delta på prosjektene vil det være en klar fordel. Det åpner noen dører hos lokalbefolkningen og forenkler kommunikasjonen på prosjektet.

Er du frivillig på journalistikkprosjektet?

Frivillige som jobber i Guadalajara og Guzman får selvfølgelig transportkostnadene til og fra prosjektet dekket av Projects Abroad.

Er du frivillig på natur & miljø-prosjektet?

Dersom du skal jobbe på vårt natur & miljø-prosjekt, vil du overnatte hos en vertsfamilie i Guadalajara en natt eller to, og ha muligheten til å utforske alt det spennende byen har å by på. Du vil så ta bussen til Tecoman, hvor du vil bli møtt av en av våre medarbeidere. Derfra er det kun en kort kjøretur til ditt nye hjem - kysten! Ankommer du på en fredag, lørdag eller søndag vil du reise opp til prosjektets base, Tecoman den førstkommende mandagen.

Gled deg til innkvarteringen på skilpaddeprosjektet! Her vil du bo sammen andre deltakere i et frivillighus, ca. 1 km fra stranden. Her vil det være delta soverom, og dere har også tilgang på felles stue, kjøkken og svømmebasseng.

Fleksible startdatoer Mer informasjon
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Medisin & Helse
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲