Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid eller Praksisplass med Psykologi i Mongolia

Oversikt
  • Sted: Ulan Bator
  • Typer plasseringer: Helsesentre og rådgivingstjenester
  • Rolle: Assistere og samarbeide med lokale psykologer
  • Krav: Frivillige må ha fullført minst 3 år psykologirelaterte studier
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra fire uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

På psykologi i Mongolia jobber du tett med lokale psykologer noe som vil gi deg et unikt innblikk og verdifull erfaring innen fagfeltet. Kanskje er det akkurat dette du trenger for at CVen skal skille seg ut i mengden?

Som frivillig vil du jobbe hos en av våre partnerorganisasjoner og samarbeide med lokale utdannede psykologer. Dette inkluderer en føde- og barselklinikk, et kreftsenter og en rådgivningstjeneste. Fasilitetene her vil være av relativ enkel, men funksjonell standard. Pasientene kommer ofte langveisfra for å delta på terapitimene.

I samsvar med mongolsk lov kan du ikke behandle pasienter på egenhånd. Imidlertid vil du få spennende arbeidsoppgaver som å gjøre research, samt forberede materiell og terapitimer sammen med de profesjonelle psykologene du samarbeider med.

To Projects Abroad-frivillige på psykologiprosjektet i Ulan Bator, Mongolia.

For å delta på dette prosjektet må du ha fullført minst tre års utdannelse innenfor psykologirelaterte studier. Vi anbefaler alle våre frivillige å være motiverte og initiativtakende. Hvis du som frivillig viser at du har et stort engasjement vil de lokale psykologene gjøre sitt ytterste for at du skal få mest mulig ut av oppholdet ditt.

Det er ikke et krav å kunne mongolsk for å delta, men noen å kunne noen fraser er alltid nyttig. Hvis du vil lære mer kan du delta på et språkkurs i mongolsk før eller underveis i det frivillige arbeidet.

Avhengig av din tidligere erfaring har du muligheten til å utføre psykometrisk testing, intervjuer og observering av atferd. Ettersom psykologi fremdeles er relativt nytt fagfelt i Mongolia gir dette deg som frivillig en unik mulighet til å dele din kunnskap og erfaring med dine lokale kollegaer. De vil med stor glede diskutere ulike former for terapi og behandlingsmetoder. Når oppholdet ditt nærmer seg slutten oppfordrer vi at du tar deg tid til å skrive en samlet vurdering av helsetjenesten samt med eventuelle forslag for å styrke tjenesten. Over tid vil dette være en viktig bidragsyter til å gjøre forbedringer i tjenesten og dermed være med på å forbedre tilbudet som gis til lokalbefolkningen.

En gang i måneden vil alle være frivillige delta på en medisinkampanje i hovedstaden. Disse går ut på å tilby grunnleggende helsetjenester og enkle helsesjekker til befolkningen som ikke har mulighet til å gå til legen.

Dette prosjektet er en fantastisk erfaring for deg som frivillig og de lokale psykologene du jobber sammen med. Dine lokale kollegaer vil være imøtekommende og hyggelige og mer enn gjerne utveksle egne erfaringer og tanker. Som frivillig vil du få verdifull internasjonal erfaring fra psykologifaget i et utviklingsland.

Psykologi i Mongolia venter på deg! Start planeggingen i dag. 

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲