Projects AbroadProjects Abroad

Internship eller Frivillig Arbeid på Fødeavdeling i Mongolia

Oversikt
  • Sted: Ulan Bator
  • Typer plasseringer: Sykehus
  • Rolle: Tilegne deg verdifull erfaring som jordmor ved å hjelpe kvinner under og etter fødselen
  • Krav: Frivillig må ha fullført minst 3 år jordmordrelaterte studier
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Et opphold som frivillig på prosjektet vårt innen barsel/fødeavdeling vil gi deg nyttig arbeidserfaring og spennende opplevelser. Fasilitetene på sykehus og klinikker er av enkel standard og mange av pasientene reiser langt for å møte opp til avtalt time og for å føde.

Frivillig holder en nyfødt baby på et sykehus i Mongolia på barsel- og fødeavdelingprosjektet

Som frivillig på dette prosjektet vil du jobbe på State Maternity Hospital i Ulan Bator. Her vil du først og fremst ha en observerende rolle, der du følger jordmødre på arbeid. De ansatte er ivrige etter å svare på spørsmål du måtte ha og ønsker at du skal få mest mulig ut av oppholdet ditt her. Du vil få jobbe i ulike avdelinger for å få bred erfaring innenfor jordmoryrket.

Hvordan er din rolle som frivillig innenfor barsel/fødeavdeling?

Selv om du, i følge mongolsk lov, ikke kan behandle pasienter direkte, vil du likevel kunne hjelpe kvinner under og i etterkant av fødselen. Du vil også ha et par ekstra hender som kan assistere jordmødrene på sykehuset. Ved å vise engasjement og at du har tilstrekkelig kompetanse kan det være at du får ta en mer hands-on rolle. Veilederne på prosjektet har god tid til de frivillige og vil gjøre sitt beste for at du skal få mest mulig ut av oppholdet ditt.

Projects Abroad tilbyr månedlige workshops for de frivillige. Her vil du lære om tradisjonelle behandlingsformer, helsesystemets historie og praktisk opplæring innenfor grunnleggende medisinske prosedyrer som hvordan man måler blodtrykk.

Det er ikke et krav å kunne mongolsk for å bidra som frivillig på barsel- og fødeavdeling i Mongolia, men noen nyttige fraser kommer alltid godt med. Du har mulighet til å delta på et språkkurs i mongolsk i forkant av eller underveis i prosjektet.

I tiden du jobber frivillig vil du bo hos en lokal vertsfamilie. Det mongolske folket er svært gjestfrie og hyggelige så du vil raskt føle deg hjemme. Du vil også bli kjent med de andre frivillige, som du også kan være sammen med i fritiden og utforske nærmiljøet sammen med.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲