Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer Mongolia

Praktisk Informasjon
Støtte og sikkerhet Ankomstprosedyrer Frivillig-mongolia

Frivillig som reiser til templer under sitt prosjektopphold i Mongolia

Frivillige flyr til Ulan Bator flyplass hvor du vil bli møtt av en av våre ansatte. Derfra vil dere kjøre til vertsfamilien din. Familiene er vennlige og er ivrige etter å lære så mye som mulig om våre frivillige. Vertsfamiliene er middelklassefamilier etter lokal standard. De bor som regel i byen, i bra leiligheter. Selv om det er forskjell på bekvemmeligheten sikrer vi at alle familiene lever opp til våre krav til renslighet, sikkerhet og tilgang til rent drikkevann.

Møtet med dine nye omgivelser

Frivillige som rir på kameler på prosjektet sitt i Mongolia

Etter en god natt søvn og hjemmelaget mongolsk mat, vil du bli hentet neste morgen for en omvisning i byen. Du får blant annet vite hvor du finner postkontoret, internettkaféer og hvor du kan veksle penger. Våre ansatte ønsker at de frivillige skal få se så mye som mulig, så det kan godt hende du også blir tatt med på et besøk til et museum eller til et tempel for å besøke munkene der.

Dere vil spise lunsj sammen og kanskje dere også treffer noen av de andre frivillige. Avhengig av når du ankommer og hvilket prosjekt du skal delta på, kan du bli introdusert for plasseringen din allerede samme ettermiddag. Hvis ikke, vil du bli hentet neste dag for å se hvor du skal jobbe.

De fleste frivillige bor i nærheten av prosjektet slik at de kan gå til jobb hver dag. Buss er den raskeste, billigste og mest populære framkomstmetoden i byen, og de går hvor som helst i Ulan Bator. Det er også relativt rimelig å ta taxi her.

Mongoliere spiser mye kjøtt, sammen med ris og grønnsaker. Stuinger er svært populært. Dersom du ønsker en forandring i matveien, har Ulan Bator italienske-, indiske- og thairestauranter. På grunn av nærhet i avstand og historie, er også kinesisk og koreansk mat utbredt. Det er mulig å være vegetarianer i Mongolia, men det kreves en del forklaring.

Du er herved advart - karaoke er stort i Mongolia, og en av favorittkveldene ute for Projects Abroad er en kveld på karaokebar. Dette er noe du bør oppleve minst én gang, men kanskje ikke flere ganger.

Fleksible startdatoer Mer informasjon
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲