Projects AbroadProjects Abroad

Medisin i Mongolia for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Sommer
2 uker
  • Søndag 9. august - Lørdag 22. august 2020

  • Sted: Ulan Bator
  • Type plassering: Undervisningssykehus
  • Boform: Gjestehus eller hotell
  • Krav til alder: 15-18 år

Medisinfrivillige i arbeidsantrekk på et sykehus i Mongolia

Ungdomsfrivillig innen medisin i Mongolia vil gi deg et spesielt innblikk i legevitenskapens verden. I løpet av to uker i Mongolia får du oppleve et spennende og relativt ukjent land samtidig som du får nyttig arbeidserfaring på lokale sykehus.

Du vil jobbe på flere av de ledende sykehusene i Ulan Bator, hvor du vil observere det lokale helsepersonellet i arbeid og motta profesjonell veiledning.

Når du ankommer Mongolia vil du få en gjennomgang av landets kultur og tradisjoner, samt av de grunnleggende medisinske prosedyrer. Etter oppholdet ditt vil du reise hjem fra en av verdens mest fjerntliggende byer med baggasjen full av verdifulle opplevelser og erfaringer.

Du vil bo på et gjestehus eller på hotell sammen med andre frivillige. Våre ansatte er alltid i nærheten for å svare på spørsmål eller gi råd i løpet av oppholdet ditt.

I helgen drar du sammen med de andre frivillige til Terelj nasjonalpark hvor du blant annet får se ville hester og ri på kamel. Utsikten her er fantastisk! Du får også smake tradisjonell mongolsk grillmat, og det blir god tid til å sosialisere seg med våre ansatte og frivillige fra hele verden.

Du finner prisliste over alle våre Ungdomsfrivillig prosjekter her.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲