Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid i Nepal

Oversikt
  • Sted: Katmandu, Chitwan, landsbyer nær Pokhara (natur & miljø-prosjektet)
  • Boform: Vertsfamilie, hotell, familiedrevet gjestehus
  • Lengde: Fra 1 uke
  • Startdatoer: Fleksibelt
  • Hva er inkludert? Kost, losji, henting på flyplassen, transport til og fra prosjekt, forsikring, egen webside, orienteringsmøte, 24/7 support
  • Hva er ikke inkludert? Flybilletter, visumkostnader, vaksiner, personlige kostnader
  • Spesielle opplevelser: Chitwan nasjonalpark, Mount Everest, Annapurna-fjellene

Klikk her for å se alle prosjekter i Nepal

Kart over frivillige prosjektplasseringer i Katmandu, Nepal Volunteer in Nepal

Blant klodens høyeste fjell finner du et av verdens fattigste land. Omringet av spektakulær natur og omgivelser du sjelden ser make til har du muligheten til å gjøre en verdifull forskjell for en underpriviligert lokalbefolkning. Er du klar for å ta i et tak? 

Projects Abroad i Nepal

Tradisjonelle bygninger i Nepal


Du kan delta på prosjektene våre enten du ønsker arbeidserfaring, har et friår, trenger praksisplass eller ønsker reise på en ferie med mening. Dette er en fantastisk mulighet til å gi noe tilbake til en svært takknemlig lokalbefolkning.

Projects Abroad har base i Katmandu, Nepals fargerike hovedstad. Her vil du se at gatene er fulle av en blanding av pent kledde mennesker og tiggere, rickshawer, og kuer som vandrer fritt. Nye moderne bygninger skyter i været over gamle templer og smågatenes labyrinter, og skaper en unik atmosfære preget av vestlige impulser og urgammel kultur og spiritualisme. Byen og landet tiltrekker seg både pilegrimer så vel som turister, og ingen drar hjem uten uforglemmelige minner i bagasjen.

De fleste av våre frivillige prosjekter befinner seg i Katmandu og omegn, men vi har også noen den landlige Katmandudalen. I Chitwan et lite stykke unna, har vi noen medisinske prosjekter samt noen av våre barn og ungdom-prosjekter. Vårt spektakulære Himalaya Naturbevaring-prosjekt befinner seg i Gandruk.

De aller fleste av våre frivillige bor hos gjestfrie lokale vertsfamilier med opp til fire andre frivillige. Familien din vil gjøre alt de kan for å lære seg om sin kultur og tradisjoner. Noen av våre frivillige vil bo i komfortable gjestehus og ungdomsfrivillige bor på hotell.

Vi gjør vårt ytterste for å plassere frivillige hos familier som bor i nærheten av prosjektet du skal jobbe på. Om dette betyr en gåtur eller en liten bussreise varierer, men den daglige reisen til og fra jobb vil uansett gi deg et innblikk i det daglige livet i Nepal. De daglige kostnadene til og fra jobb er selvfølgelig dekket av Projects Abroad. 

Opplev mer!

Naturen i Nepal er overveldende med storslagne Himalaya i bakgrunnen og vakre ørkener og slettelandskap så langt øyet kan se. Flora og fauna byr på en overraskende variasjon for et så lite land. Jungelen har et eksotisk dyreliv og samtidig har Nepal noen av verdens flotteste fjellklatringsmuligheter. Landet har en rik kulturell arv og er Buddhas fødested.

Nepal er den perfekte destinasjon for alle som liker friluftsliv. Når arbeidsdagen er over eller helgen kommer Skorter det ikke på ting å gjøre! Katmandu utvikler seg til å bli en spennende, moderne metropol, hvor restauranter, butikker, kontorer og templer er i skjønn forening. Byen tiltrekker seg både pilgrimer og turister, og det er stadig religiøse festivaler du kan få med deg. I helger kan du reise ut av byen og klatre i fjellet, prøve deg på rafting eller gå på mer rolige fjellturer. Hvem vil vel ikke gå ved foten av majestetiske Mount Everest eller dra på eventyrvandring i jungelen i Chitwan nasjonalpark? Søker du avslappende aktiviteter er det å hvile ut ved den vakre fjellsjøen ved Pokhara alltid et godt valg.t 

Er du klar for å oppleve hva Nepal har å by på?

Dine muligheter for frivillig arbeid i Nepal

Ungdomsfrivillig:

Gruppefrivillig 19+ i:

Voksenfrivillig 50+ i Nepal

Feriefrivillig:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Medisin & Helse
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲