Projects AbroadProjects Abroad

Barn & Ungdom og Lokalsamfunn i Peru for Gruppefrivillig 19+

Oversikt

Datoer blir bekreftet senere!

  • STED: Cusco
  • TYPE PLASSERING: Barnehager og omsorgssenter
  • BOFORM: Vertsfamilie

En frivillig sammen med barn i en barnehage i Peru

Bidra med meningsfylt arbeid, som frivillig på vårt Barn & Ungdom og Lokalsamfunnsprosjekt i Peru i sommer! Her er det et behov for frivillige som kan jobbe sammen med de lokale veilederne og lærerne for å hjelpe til med å stimulere, oppmuntre, og tilby daglig støtte for de lokale barna i barnehager og omsorgssentre.

Du vil assistere i klasserom og bidra med å lage pedagogisk materiell som kan bli brukt ved plasseringen, også lenge etter at du har reist hjem. Din rolle vil variere fra dag til dag, og kan inkludere alt fra å undervise i god hygiene og spille pedagogiske spill til å tilby assistanse for lærerne og omsorgspersonene i deres daglige oppgaver. Ved å gi barna individuell oppmerksomhet vil du oppmuntre til sosial interaksjon, som vil hjelpe deg med å kartlegge hvert barns styrker og svakheter. I løpet av de to ukene som frivillig vil du også besøke et eldresenter, hvor du vil bidra med blant annet matservering.

Du vil få grunnleggende spanskundervisning på begynnelsen av oppholdet, noe som gjør det lettere å kommunisere med barna, vertsfamilien din og andre lokale mennesker du vil møte i løpet av oppholdet. Ta del i den peruanske kulturen ved å leve hos en lokal vertsfamilie sammen med andre frivillige fra hele verden. Vertsfamilien vil stå for måltider i løpet av ukedagene, og i helgene og i forbindelse med sosiale aktiviteter vil du få sjansen til å nyte det brede utvalget av den velsmakende maten Peru har å by på.

Det Søramerikanske landet har mange flotte naturlige og arkeologiske underverk, som inkluderer vakre katedraler og religiøse strukturer. Sosiale aktiviteter vil arrangeres for frivillige i løpet av uka, og helgen vil fylles med sightseeing i Peru. Livlige markeder i den hellige dal (Sacred Valley), Aguas Calientes varme kilder, og spektakulære Machu Picchu er bare noen av de stedene du vil besøke i løpet av oppholdet.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Ungdomsfrivillig 15-18 år
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲