Projects AbroadProjects Abroad

Bevaring i Peru for Gruppefrivillig 19+

Oversikt

Summer
1 uke
  • Søndag 30. august - Lørdag 5. september 2020

  • STED: Taricaya Ecological Reserve and Research Centre
  • TYPE PLASSERING: Bevaringsarbeid I Amazonasregnskogen
  • BOFORHOLD: Delte frivillighus
  • KRAV: Må være 19 år eller eldre

Bidra som frivillig i hjertet av Amazonasregnskogen, og jobb mot viktige bevaringsmål med Projects Abroad i Peru.

En frivillig ute på hengebroen over regnskogen i Amazonas

Det er mye som skjer i Taricaya, med mange forskjellige prosjekter og aktiviteter, så her vil du ha varierte og innholdsrike dager. Dette er en flott måte å lære mer om bevaringsarbeid i Sør-Amerika, samtidig som du får en uforglemmelig opplevelse ved å bo og jobbe midt i regnskogen.

I løpet av tiden din i Taricaya vil du jobbe sammen med en gruppe andre frivillige med forskjellige aktiviteter. Dette inkluderer blant annet studier og observasjon av dyrelivet, både pattedyr, reptiler, amfibier, sommerfugler og fugler. Observasjonsarbeid gjøres ved bruk av kamera med bevegelsessensor, og ved å studere dyrelivet fra en hengebro øverst i tretoppene – den høyeste hengebroen i Sør-Amerika. Andre aktiviteter inkluderer merking av fugler, sporing av en gruppe rehabiliterte edderkoppaper, å assistere med vedlikehold av gangveier og jordbruksarbeid på en pilotgård.

Redningssenteret på Taricaya utgjør en stor del av dette prosjektet, og dyrene som bor der krever mye omsorg. Et av dine ansvarsområder ved prosjektet vil være å hjelpe til med mating og å passe på at innhegningene er godt vedlikeholdt. Du vil også være med å bygge nye innhegninger dersom det er behov for det.

Om du er kreativ av deg kan mahogni-prosjektet falle i smak. Her kan du lage trefigurer og utskjæringer av treverk som kommer fra reservatets plantasje.

Arbeidet som gjøres vil variere, og avhenger av hva som er fokus for dagen. Nattlige vandringer arrangeres jevnlig, og gir deg muligheten til å få et fascinerende perspektiv av Amazonasregnskogen. Det er også mulig at du får muligheten til å slå leir ute, sammen med våre ansatte og de andre frivillige.

Alle frivillige bor sammen i delte bungalows. På fritiden kan du slappe av i reservatet, eller ta del i de ukentlige samtalene rundt spesifikke bevaringstema som blir arrangert av våre ansatte. Du kan også bli med på lokale fotballkamper som finner sted hver fredag ettermiddag. I løpet av helgen kan du bli med andre frivillige og utforske en nærliggende by, eller dere kan slappe av sammen i reservatet.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Informasjonsmøter
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲