Projects AbroadProjects Abroad

Internship eller Frivillig Arbeid på Fødeavdeling i Peru

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Cusco
  • Typer plasseringer: Helsesentre
  • Rolle: Få verdifull erfaring ved å arbeide sammen med lokalt ansatte på et helsesenter
  • Krav: Frivillige må snakke minst middels godt spansk
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra fire uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

På vårt barsel- og fødeavdelingprosjekt i Peru gis du mulighet til å lære om jordmoryrket i et utviklingsland. Her kan du få se mange ulike sider av dette fagfeltet som du ikke er kjent med hjemmefra, selv om fødeavdelingene generelt er godt utstyrt.

Din rolle som frivillig

Frivillig sammen med mor og barn på et sykehus på barsel- og fødeavdelingprosjektet i Peru

Din rolle som frivillig vil i hovedsak være observerende. Du vil få følge det medisinske personalet på fødeavdelingen, og se hvordan deres arbeidsdager forløper seg. På plasseringen kan du få oppleve konsultasjoner før fødsel, fødsler, keisersnitt og barselomsorg.

Avhengig av hvilken erfaring du har, kan du få hjelpe til under fødsler så vel som å støtte kvinnene på avdelingene som tar seg av dem før og etter fødselen. Frivillige som legger innsats i prosjektet og blir en del av teamet på plasseringen vil få mye ut av prosjektet. Du vil jobbe enten på et stort helsesenter eller et stort offentlig sykehus.

Som frivillig jobber du vanligvis fra mandag til fredag, og har helgene fri. Nattvakter er tilgjengelig dersom du ønsker det.

For å kunne delta trenger du minimum middels gode spanskkunnskaper, og du må kunne delta på prosjektet i minimum fire uker.

Under oppholdet ditt vil du bo hos en lokal vertsfamilie hvor du vil få oppleve gjestfriheten til det peruanske folket. Du vil også ha gode muligheter til å praktisere spanskkunnskapene dine hos familien din. I løpet av fritiden kan du se og oppleve alt Cusco og området rundt har å by på, sammen med de andre frivillige eller på egen hånd. 

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Peru Medicine & Healthcare Management Plan.

Dersom du har kvalifikasjoner innenfor dette fagfeltet kan vi dra nytte av dem. Les mer om mulighetene for profesjonelle frivillige på vår PRO-side.

Peru Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲