Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Tannhelse i Peru

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Cusco
  • Typer plasseringer: Offentlige helsesentre
  • Rolle: Arbeide sammen med lokale tannleger og andre tannhelsearbeidere, og lære av deres behandlinger av ulike tannlidelser
  • Krav:Frivillige må ha middels gode spanskkunnskaper
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra fire uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Vårt tannlegeprogram i Peru holder til i verdensarvbyen Cusco, den gamle hovedstaden i inkariket. Du vil få jobbe på en tannhelseklinikk som er tilknyttet et av de offentlige helsesentrene. I og med at du vil jobbe frivillig innenfor tannhelse i et utviklingsland vil du raskt se at utstyret som benyttes ikke er like moderne som du er vant til.

Frivillig på tannlegfagprosjektet som observerer under tannbehandlinger i Peru

Du vil få en observerende rolle hvor du følger tannleger og annet tannhelsepersonell gjennom arbeidsdagene deres. Du vil få se rutinemessig tannlegearbeid som trekking av tenner, fyllinger og forebyggende tannbehandlinger. Avhengig av kvalifikasjonene dine og gjennom å vise initiativ og entusiasme vil du kunne få mulighet til å hjelpe de ansatte. Frivillige som blir en del av teamet og som har en proaktiv holdning vil få mye ut av dette programmet.

Frivillige på tannhelseplasseringene jobber vanligvis fra kl. 8 – 13, mandag til fredag. Noen ganger kan arbeid på ettermiddagene forekomme. Tidligere frivillige har også deltatt i aktiviteter som å gjennomføre workshops relatert til tannhelse i lokalsamfunnet.

Hva kreves for å kunne delta?

For å kunne delta på prosjektet må du kunne snakke middels godt spansk, og du må kunne delta på prosjektet i minimum fire uker.

Du vil bo hos en av våre lokale vertsfamilier hvor du raskt vil føle deg som del av familien. Du vil også få gode muligheter til å praktisere spanskkunnskapene dine både hos vertsfamilien og på plasseringen din.

Det er mye kultur og historie å oppleve i og rundt Cusco som er verdt å få med seg. Du vil også bli kjent med mange av de andre frivillige som oppholder seg i Cusco, og som vil bidra til at oppholdet ditt blir en opplevelse for livet.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Peru Medicine & Healthcare Management Plan.

Alle frivillige på et av våre prosjekter i Peru har nå mulighet til å legge til et 7-dagers natur og miljø-prosjekt ved slutten av sitt hovedprosjekt. 

Peru Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲