Projects AbroadProjects Abroad

Inka & Wari-kultur og Arkeologi i Peru for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: Lucredalen og Cusco
  • Type plassering: Arkeologi og arbeid i lokalsamfunnet
  • Boform: Vertsfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

Ungdomsfrivillige som graver på et arkeologiprosjekt i den Hellige Dal i Peru

Er du mellom 15 og 18 år og på jakt etter en uforglemmelig sommerferie? Har du lyst til å prøve deg som arkeolog i feltet? Da er Inka & Wari-kultur og Arkeologi perfekt for deg! 

Som ungdomsfrivillig bor du den spennende byen Cusco mens du tilbringer mesteparten av tiden i nasjonalparkene Pikillaqta og Sacsayhuaman. Du vil arbeide utendørs, omgitt av praktfullt landskap og samtidig være med på spennende arkeologiske aktiviteter i området.

Din reise tilbake i tid starter i Cusco med en introduksjon til det store inkariket og inkaenes fascinerende livsstil og tradisjoner som fortsatt holdes i live av lokalbefolkningen. 

En av stedene du vil jobbe er Pikillaqta. Her vil du jobbe sammen med våre lokale arkeologer og være med på utforskning, utgraving, kartlegging og vedlikehold av det spennende arkeologiske området. Dette er praktisk arbeid og du bør ikke være redd for å få litt skitt under neglene - du prøver deg tross alt som arkeolog! 

Det andre stedet er Sacsayhuaman, som er det nest viktigste stedet fra Inkariket etter Machu Picchu! Hovedfokuset her er beskyttelse og vedlikehold av kulturminnene som er blitt ødelagt av turister, men det foregår også utgravninger i dette området som du vil være med å assistere ved. 

I løpet av dine uker på prosjektet vil du være med på utflukter til noen av Perus arkeologiske underverker, hvilket inkluderer Ollantaytambo, hvor inkaene kjempet sin siste kamp mot erobrerne, og verdenskjente Machu Picchu - et av verdens nye syv underverker som tar pusten fra de aller fleste. 

Som ungdomsfrivillig bor du hos en vertsfamilie i byen Cusco. De vil med åpne armer ønske deg velkommen til sitt hjem og med stor glede vise deg det beste peruansk kultur har å by på. Kanskje du plukker opp et par spanske gloser under oppholdet ditt? 

Er du klar for å bo og jobbe på hjemstedet til et av verdenshistoriens mest sagnomspunne riker? 

Er du over 19 år? Ikke fortvil, vi har spennende muligheter for deg også.

Start planleggingen av din drømmesommer i dag! 

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Voksenfrivillig 50+
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲