Projects AbroadProjects Abroad

Medisin i Peru for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Sommer
2 uker
  • Søndag 9. august - Lørdag 22. august 2020

  • Sted: Cusco
  • Type plassering: Private og offentlige sykehus
  • Boform: Vertsfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

Ungdomsfrivillig som kler på et barn på medisin- og helseprosjektet i Peru

Ungdomsfrivillig innen medisin i Peru gir deg en unik mulighet til å observere profesjonelt medisinsk personell i arbeid i et utviklingsland. Vi samarbeider både med private og offentlige sykehus, noe som gjør at du får observere et bredt spekter av medisinske behandlinger i ulike avdelinger.

Under oppholdet ditt får du observere ulike prosedyrer og du får delta på medisinske workshops. Du vil lære mye om peruanske helseproblemer og behandlingen av disse. Du vil bruke noe av tiden på å følge lokale leger som du kan stille spørsmål og diskutere ulike pasientcaser med.

I løpet av oppholdet ditt vil du også få noen timer med spanskundervisning. Du vil lære ord og uttrykk relatert til det medisinske faget som vil være nyttige på prosjektet.

I tillegg, vil du kunne delta i et oppsøkende medisinsk program der dere tilbyr medisinsk hjelp og generell helseopplæring til lokalsamfunn som ellers ikke har tilgang til dette.

Du vil bo hos en lokal vertsfamilie i Cusco. Våre ansatte er tilgjengelige for å svare på spørsmål og gi råd under hele oppholdet ditt.

I helgen vil du og de andre frivillige dra på utflukt til den kjente inkabyen, Machu Picchu. Du får også mulighet til å besøke noen av de mange fargerike markedene som finnes i den hellige dal (Sacred Valley). Dersom du deltar på 4-ukers programmet vil du få være med på flere besøk og aktiviteter i de andre helgene.

Du finner prisliste over alle våre Ungdomsfrivillig prosjekter her.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲