Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Fotball i Romania

Oversikt
  • Sted: Brasov
  • Rolle: Trene barn og ungdom, og hjelpe dem til å forbedre sine ferdigheter innenfor alle områder; fysisk forberedelse, teknikk og taktikk
  • Alder på elevene: 8-15 år
  • Størrelser på klassene: 15-20
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Hva med å trene fotball i Romania med Projects Abroad, og lære bort din egen kunnskap samtidig som du tilegner deg nye ferdigheter. Vi har to ulike plasseringer du kan velge mellom, der du vil trene barn og ungdom i alderen 8-15 år.

Fotball er en svært populær sport i Romania, og de lokale barna og trenerne er alltid ivrige etter å lære nye teknikker og triks fra andre land. Noen av barna fokuserer på en profesjonell karriere i fotball mens andre kun vil holde seg i form og ha det gøy med vennene sine.

Fotballtrening på et fotballsenter

En frivillig hjelper barn under en oppvarming i Romania

Frivillige med tidligere trenererfaring kan få jobbe på et lokalt fotballsenter som tilbyr trening på flere fotballbaner rundt om i byen Brasov. Barna på dette senteret har blitt utvalgt på grunnlag av talentene sine og de satser seriøst på sporten. Detter er den perfekte muligheten for deg som ønsker å bygge videre på de trenererfaringene du allerede har, eller for deg som er erfaren trener og som vil videreføre kunnskapen din.

Barna på senteret er i alderen 8-15 år, og treningen dekker alle områder, blant annet fysiske forberedelser, teknikk og taktikk. Du vil få jobbe med lokale trenere som mer enn gjerne vil lære fra deg, men som også vil dele av egen kunnskap.

Fotballtrening på et ungdomssenter

For deg som ikke er ute etter en profesjonell type plassering, eller som ikke har så mye erfaring, samarbeider vi med ungdomssenteret, Domino. Dette senteret er for barn og ungdom med atferdsproblemer. Her vil du lede treningene som har fokus på deltakelse og treningsglede.

Det skal være gøy! Målet er å få barna til å ha glede av fotball, at de skal være i aktivitet og lære om lagarbeid og ansvar. Senteret har svært begrensede ressurser så du er nødt til å være kreativ på treningene.

Ukentlig timeplan

På begge plasseringene jobber de frivillige fra mandag til fredag, og har helgene fri. Barna du trener er i full utdanning så treningene foregår vanligvis i kun 2 timer daglig. Det betyr at du vil måtte kombinere dette arbeidet med et av våre prosjekter innen Undervisning eller Barn og Ungdom. Du kan gi oss beskjed om hvilken kombinasjon du ønsker når du søker eller du kan diskutere det med våre ansatte før du ankommer.

Dette prosjektet er tilgjengelig for to eller tre uker dersom du ikke har tid til å delta i fire uker eller lengre. Ved et så kort opphold vil du ikke kunne få bidra like mye som frivillige som deltar over lengre tid, men du vil allikevel kunne få gjort en verdifull innsats og få viktig kulturell innsikt.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲