Projects AbroadProjects Abroad

Barn & Ungdom og Lokalsamfunn i Romania for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: Brasov
  • Type plassering: Dagsenter
  • Boform: Vertsfamilie eller gjestehus
  • Krav til alder: 15-18 år

Bli med som ungdomsfrivillig på prosjektet Barn & Ungdom og Lokalsamfunn i Romania, og jobb med lokale barn samt bidra med renoveringsarbeid på et dagsenter. Arbeidet du gjør vil komme lokalsamfunnet til gode ved at du vil bidra med undervisning for barna samtidig som du vil være med å forbedre stedet hvor de lærer og utvikler seg. Du vil bli involvert i oppgaver som å undervise i engelsk og spille spill, male og hjelpe til med oppussing.

En ungdomsfrivillig organiserer en lek for en gruppe barn i Romania

Å få seg en god utdanning er viktig, og som frivillig vil du være med å bygge fundamentet for barnas videre læring. Du vil undervise i ferdigheter som å telle og å snakke engelsk, noe som gir barna bedre selvtillit og gjør dem mer forberedt til å starte på skolen. Du vil assistere de lokale lærerne, som ofte sliter med å kunne fokusere på hvert enkelt barn, da skoler og dagsenter ofte er underbemannede.

På dette prosjektet vil du hjelpe de lokale ansatte ved å bidra med forskjellige aktiviteter som blant annet inkluderer:

  • Jobbe i mindre grupper med barn for å forbedre deres lese- og skriveferdigheter
  • Organisere og assistere med pedagogiske leker og gruppeaktiviteter som vil fokusere på kunst og håndverk, idrett, drama, dans og musikk
  • Male klasserom og bidra med rydding av søppel i lokalsamfunnet

Når du ikke jobber vil du få muligheten til å bli bedre kjent med Brasov og hva byen har å by på. Du vil besøke den smaleste gaten i Europa, du kan kjøpe suvenirer på et lokalt marked og smake chiftele som er tradisjonelle panerte kjøttboller. I løpet av helgen vil du være med og utforske Bran, en vakker fjellandsby som ligger i hjertet av det landlige Transylvania og det legendariske hjemmet til Dracula.

Du vil bo sammen med de andre ungdomsfrivillige, enten hos en lokal vertsfamilie eller på et gjestehus.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲