Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig arbeid innen Fysioterapi på Samoa

Oversikt
  • Sted: Apia
  • Typer Prosjekter: Senter for funksjonshemmede barn og Rugby Academy
  • Rolle: Hjelpe til med behandlingen av funksjonshemmede barn
  • Krav: Frivillige må ha fullført utdannelse innen fysioterapi, eller i sitt siste studieår
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra fire uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

En plassering innen fysioterapi på Samoa passer perfekt for deg som studerer fysioterapi eller som er ferdigutdannet, og som ønsker arbeidserfaring med å hjelpe andre.

Frivillig gir behandling til en lokal pasient på Samoa

Våre fysioterapiplasseringer på Samoa holder til på sentre for funksjonshemmede barn, i og omkring Apia. Det er stor mangel på fysioterapeuter på Samoa, noe som betyr at mange funksjonshemmede barn og voksne ikke får den behandlingen de trenger. Med dine ferdigheter og kunnskap vil du kunne ha en positiv innvirkning på pasientenes liv, og innsatsen du gjør vil bli satt stor pris på av omsorgspersonene deres.

For å kunne være frivillig på dette prosjektet må du ha fullført dine studier innen fysioterapi, eller være i ditt siste år av studiene. Det er stor sannsynlighet for at det ikke vil være noen utdannede fysioterapeuter på sentrene så du må være komfortabel med å jobbe selvstendig og med minimal veiledning.

Din rolle som frivillig på fysioterapiprosjektet på Samoa

Vi har tre ulike prosjektplasseringer innen fysioterapi på Samoa. Du kan arbeide på at Loto Taumafai, Fiamalamalama eller sammen med Rugby Academy. Fortell oss gjerne om interessene dine på forhånd slik at vi på best mulig måte kan tilrettelegge prosjektplasseringen etter ditt ønske.

Er du ferdigutdannet fysioterapeut? Da må du sjekke ut PRO-prosjektene våre. Hvis du er interessert i idrettsfysioterapi kan vi blant annet organisere plasseringer hos Samoa Rugby Union for profesjonelle frivillige, her du vil jobbe under veiledning av rugby landslagets faste fysioterapeut. 

Under oppholdet ditt på fysioterapiprosjektet vil du jobbe mandag til fredag. Dette betyr at du kan bruke helgene til å utforske alt det flotte Samoa har å by på av flott natur og langstrakte hvite sandstrender, samtidig som du tilbringer tid og blir kjent med andre frivillige fra verdens fire hjørner.

Er du interessert i fysioterapi men uten utdannelse, da kan fysioterapiprosjektet vårt i Sør-Afrika være et godt alternativ. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon, råd og veiledning!

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Informasjonsmøter
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲