Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid i Senegal

Oversikt
  • Sted: St. Louis
  • Boform: Vertsfamilier
  • Lengde: Fra 1 uke
  • Startdatoer: Fleksibelt
  • Hva er inkludert? Kost, losji, henting på flyplassen, transport til og fra prosjekt, forsikring, egen webside, orienteringsmøte, 24/7 support
  • Hva er ikke inkludert? Flybilletter, visumkostnader, vaksiner, personlige kostnader
  • Spesielle opplevelser: Dakar, Goree Island, den rosa sjøen (Retba Lake), Lompul-ørkenen

Klikk her for å se alle prosjekter i Senegal

Kart over plassering for frivillige prosjekter, St. Louis i Senegal Volunteer in Senegal

Senegal har ørkener, skoger, kilometervis av nydelige strender, livlige byer – noe for enhver smak. Det er et fantastisk land å jobbe som frivillig i, både på grunn av prosjektene og kulturen du møter. Senegal er en tidligere fransk koloni, og fransk innflytelse på den lokale kulturen er fortsatt svært synlig i dag. Hvis du ønsker å forbedre franskkunnskapene dine, er Senegal et opplagt valg. Til gengjeld blir det en utfordning å forlate Senegal uten en snert av senegalesisk aksent.

I Senegal har Projects Abroad prosjekter innen blant annet undervisning, mikrofinans, barn og ungdom, arbeid innen musikk, sport, medisin og menneskerettigheter. Våre prosjekter i Senegal er tilgjengelige for alle som er interessert i frivillig arbeid, enten du har tatt et friår fra studier, ønsker en annerledes sommerferie eller tar en pause i karrieren.

Projects Abroad i Senegal

Frivillig sittende på en benk sammen med en gruppe barn i Senegal

Projects Abroad har base i og omkring byen St. Louis på St. Louis-øya i det nordlige Senegal. Øya, som ligger ved munningen av Senegalelven, var en av de første europeiske koloniene i vest-Afrika. Du finner spor etter franskmennene overalt – fra fransk språk blant folk til vakre, men nå utslitte bygg fra kolonitiden. Med sine tradisjonelle fiskerlandsbyer spredd langs kysten og sitt ry for å være det kulturelle sentrum for vestafrikanere, gir St. Louis frivillige sjansen til å få et ekte innblikk i moderne senegalesisk livsstil.

Projects Abroads frivillige bor hos vertsfamilier, og det gir deg mulighet til å ta del i hverdagslivet i Senegal og komme tett på folk og kultur. Fra våre ansatte vil du få gode råd til hvordan du bør oppføre deg, og du vil få høre mer om kulturforskjeller du bør være oppmerksom på. Det er viktig at du husker på å tilpasse deg den lokale kulturen og normene.

Du kan glede deg til å bli del av et internasjonalt nettverk av frivillige fra hele verden. Du lærer ikke bare om den lokale kulturen, men også om kulturene de øvrige frivillige er fra. Våre ansatte hjelper deg å finne deg til rette på prosjektet ditt og hos vertsfamilien din. Vi arrangerer også forskjellige sosiale aktiviteter for de frivillige, slik at de skaper tette bånd og får gode opplevelser.

Opplevelser i Senegal

Frivillig som gjør et hopp midt i ørkenen under en reise i Senegal

Senegal har noe å by på for enhver smak. I en av de mange nasjonalparkene kan du oppleve et rikt dyre- og fugleliv. Senegal har blant annet et av verdens største yngleområder for pelikaner. Du kan oppleve hvite sandstrender, et levende musikkmiljø, uberørt natur og pulserende storbyer.

I løpet av tiden som frivillig i Senegal kan du lære eller forbedre franskkunnskapene dine, du kan besøke tradisjonelle landsbyer og ellers kaste deg ut i livet som frivillig i beste Senegalstil. Uansett hvilke aktiviteter du velger å ta del i vil du forlate landet rik på store opplevelser.

Dine muligheter for frivillig arbeid i Senegal

Ungdomsfrivillig:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Medisin & Helse
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲