Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid i Sør-Afrika

Oversikt
  • Sted: Cape Town, Wild at Tuli
  • Boform: Vertsfamilier, telt (på natur og miljøprosjektet)
  • Lengde: Fra 1 uke
  • Startdatoer: Fleksibelt
  • Hva er inkludert? Kost, losji, henting på flyplassen, transport til og fra prosjekt, forsikring, egen webside, orienteringsmøte, 24/7 support
  • Hva er ikke inkludert? Flybilletter, visumkostnader, vaksiner, personlige kostnader
  • Spesielle opplevelser: Table Mountain, Durban, Garden Route, Kapp Det Gode Håp, ekstremsport

Klikk her for å se alle prosjekter i Sør-Afrika

Kart over plassering for frivillig arbeid med Projects Abroad i Cape Town, Sør-Afrika Volunteering in South Africa

I Sør-Afrika vil du oppleve ekte energi og optimisme. Apartheid-politikken har formet landet på mange måter, og landet er rikt på historie og kultur. Landet med tilnavnet "Regnbuenasjonen" har storslått landskap, en overflod av naturrikdommer og et nærmest perfekt klima. Det er umulig å ikke spå en lys framtid for denne multikulturelle nasjonen.

Vi kan tilby mange ulike typer prosjekter i Sør-Afrika. Landet er populært blant frivillige som ønsker å jobbe med menneskerettigheter, undervise i townshipene, og jobbe med dyr og fugler. Du kan også være med på byggeprosjekt, natur og miljø-prosjekt i den afrikanske bushen eller jobbe innen internasjonal utvikling. Ta gjerne kontakt med oss for å høre mer om prosjektene våre!

Våre prosjekter i Sør-Afrika er tilgjengelige for alle som er interessert i frivillig arbeid, enten du har tatt et friår fra studier, ønsker en annerledes sommerferie eller tar en pause i karrieren.

Projects Abroad i Sør-Afrika

Frivillig som sitter på toppen av Lions Head Mountain under en reise i Sør-Afrika

De fleste av prosjektene våre i Sør-Afrika ligger i og rundt Cape Town, inkludert i townships og i Cape Flats. Uansett hvor du arbeider, vil du bli ønsket varmt velkommen av din vertsfamilie, og lokalsamfunnet vil også være ivrig etter å lære deg å kjenne.

Vårt andre tilholdsted er ved Limpopofloden, rett over grensen til Botswana. Her bor og arbeider de frivillige mellom ”The Big Five” (Afrikas mest kjente dyr) på vårt unike naturreservat Wild at Tuli. På dette prosjektet arbeider du med å vedlikeholde reservatet og samler samtidig inn data om en lang rekke truede dyrearter.

Ved ankomst vil du bli møtt av en Projects Abroads-ansatt som vil ta deg med til vertsfamilien din, hvor du vil bli introdusert for familiemedlemmene og de eventuelt andre frivillige som bor der. Neste arbeidsdag vil en av våre ansatte plukke deg opp hos vertsfamilien og ta deg med til vårt kontor i Cape Town hvor du vil møte de ansatte i Projects Abroad Sør-Afrika, motta en velkomstpakke og få en grundig innføring i sør-afrikansk kultur, arbeidet ditt og livet i Cape Town. Du vil bruke kollektivtilbudet og bli vist rundt i byen, presentert for veilederen din på plasseringen og spise lunsj med en av våre ansatte, slik at du blir bedre kjent med dem og kan stille alle spørsmål du måtte ha. Vi dekker og arrangerer (avhengig av prosjekt) transport til og fra plasseringen din.

Frivillige som skal delta på natur og miljøprosjektet vil ha Polokwane flyplass som endelig destinasjon. Her vil du bli hentet og tatt med på en tre timers kjøretur gjennom storslått natur til leiren vår i Wild at Tuli. Vel fremme i leiren vil du få mulighet til å pakke ut i teltet, bli kjent med de andre frivillige og motta en grundig sikkerhetsorientering, for så å slappe av rundt leirbålet og lytte til lydene fra den afrikanske bushen. Den påfølgende morgenen vil du bli vekket tidlig og satt i arbeid før heten blir for sterk – og dermed er du i gang med prosjektarbeidet ditt.

Opplevelser i Sør-Afrika

A Care placement receives a fresh coat of paint from volunteers in honor of Mandela Day.

Etter prosjektoppholdet vil du ha nærmest uendelige muligheter for å reise og slappe av i Sør-Afrika. Transportsystemet i Sør-Afrika er svært bra, så det er lett å komme seg rundt i landet. Foruten mulighetene for safari i noen av verdens største naturreservater, så er denne regionen et paradis for den eventyrlystne. Kanskje ønsker du å prøve deg på dykking i haibur, rafting, hoppstrikk, surfing, eller kanskje ønsker du rett og slett å nyte solen på en av Sør-Afrikas nydelige strender. Det finnes massevis av internettkafeer i Cape Town, så det er lett å holde kontakten med de der hjemme.

Et land kjent som «Regnbuenasjonen» har naturligvis et svært mangfoldig kjøkken, der ulike smaker og stiler blandes. Fra friske «mielies» til den klassiske Cape Malay kurryen «bobotie» og en fresende "braai" - her vil du finne mye forskjellig! Det er heller ikke mangel på muligheter, dersom du ønsker å gå ut å spise – det bugner av sør-afrikanske så vel som indiske, portugisiske, mosambiske og vestlige restauranter, og de er billige. Og glem ikke å smake på den sør-afrikanske vinen – den er i verdensklasse!

Dine muligheter for frivillig arbeid i Sør-Afrika

Ungdomsfrivillig:

Feriefrivillig:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲