Projects AbroadProjects Abroad

Barn & Ungdom og Lokalsamfunn i Sør-Afrika for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: Cape Town
  • Type plassering: Dagsentre
  • Boform: Vertsfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

Frivillig hjelper barn med kunst og håndverk på et barneprosjekt i Sør-Afrika

Med base i Cape Town vil du, ved å delta som ungdomsfrivillig, få muligheten til å jobbe med barn fra vanskeligstilte samfunn i en lokal township. Du vil lære om Sør-Afrikas mangfoldige kultur og bli kjent med regnbuenasjonen.

Frivillige arbeider på lokale dagsentre. Her vil du hjelpe til med de dagligdagse gjøremålene som kan innebære alt fra matlaging til fotballspilling. Som frivillig kan du bidra med pedagogiske leker med fokus på leseferdigheter og kreative aktiviteter som tegning og maling. De lokalt ansatte setter pris på initiatiktakende og engeasjerte frivillige så her er det bare kreativiteten som setter grenser! 

Velger du å delta på Ungdomsfrivillig i 4 uker vil du tilbringe mer tid på dagsenteret som vil føre til større innflytelse i det verdifuille arbeidet som gjøres.

I løpet av oppholdet ditt vil du også få delta i forskjellig praktisk arbeid. Det kan være å hjelpe til med en suppekjøkkenordning eller generelt reparasjonsarbeid som maling, vasking og renovering på et dagsentrene vi samarbeider med.

Frivillige på dette prosjektet vil bo sammen med andre frivillige hos lokale vertsfamilier. Dette er en unik mulighet til å lære mer om den spennende Sør-Afrikanske kulturen. 

Det vil også bli tid til å slappe av og nyte det vakre landskapet i og rundt Cape Town. Du kan enten se byen fra toppen av Table Mountain, besøke pingviner på Boulders Beach, oppleve et livilig lokalt marked, reise ut til Robben Island eller oppleve deler av den legendariske Garden Route. Disse 2 eller 4 ukene vil bli blant de beste i ditt liv!

Du finner prisliste over alle våre Ungdomsfrivillig prosjekter her.

Ikke mulighet til å delta i sommerferien? Da er våre standardprosjekter noe for deg! 

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲