Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid eller Internship i Medisin på Sri Lanka

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Balapitiya, Galle, Kalubowila og Kalutara
  • Typer plasseringer: Sykehus og feltarbeid
  • Rolle: Arbeide i ulike avdelinger, observere og lære fra erfarne lokale leger og sykepleiere
  • Krav: Frivillige må være over 18 år
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Et opphold som frivillig på et av våre medisinprosjekter på Sri Lanka vil gi deg en unik opplevelse. Du vil få verdifull arbeidserfaring fra ulike medisinske avdelinger. 

Vi tilbyr medisinske prosjekter i Balapitiya, Galle, Kalubowila and Kalutara. De frivillige jobber vanligvis på ulike avdelinger på et to ukers turnus-system. Noen av de medisinske avdelingene vil være allmennmedisin, barsel, gynekologi og pediatri.

Det vil også være mulig å få delta noen dager på avdelingen for nevrologi og revmatisme, på brystklinikken eller på likhuset. Dersom du gir beskjed om hvilke interesser du har når du søker så skal vi gjøre vårt beste for at du får jobbe innenfor noen av dine interesseområder.

Din rolle som frivillig

Frivillig som sjekker hjerterytmen til et barn på en klinikk på Sri Lanka

For å kunne delta på medisinprosjektet på Sri Lanka må du være minimum 18 år gammel. Din rolle på prosjektet vil avhenge av din medisinske erfaring, men også av ditt engasjement for arbeidet. Ved ankomst vil du få møte din veileder som vil påse at oppholdet ditt blir så lærerikt som mulig.

Det vil også være mulig å tilbringe tid på et sykehus som spesialiserer seg på tradisjonell Ayurvedisk medisin. Dette vil gi deg god forståelse av hvordan medisin og helsearbeid drives på Sri Lanka.

Projects Abroad organiserer jevnlige medisinske workshops og feltarbeid for sine frivillige. Ved å delta på dette vil du kunne få en større forståelse for det medisinske systemet på Sri Lanka. Månedlig vil du få reise til en lokal landsby for å delta på helsesjekker blant lokalbefolkningen samtidig som du får veiledning av profesjonelle leger. Denne erfaringen vil gi deg muligheten til å utføre verdifulle oppgaver i et mindre lokalmiljø. 

Det vil også være anledning til å besøke skoler og sentre for å holde presentasjoner og for å gi informasjon om ulike helseproblemer. I tillegg til dette kan du som frivillig få delta på et månedlig seminar, holdt av en lokal lege, for å få mer informasjon om ulike prosedyrer du har observert eller for å få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Sri Lanka Medicine & Healthcare Management Plan.

Du vil bo hos en lokal vertsfamilie som vil lære deg mer om landet og kulturen sin. I fritiden kan du utforske kysten og landsbyene i området der du bor sammen med andre frivillige.

Det er mulig å delta på dette prosjektet for en så kort periode som to eller tre uker dersom du ikke har tid til å delta i fire uker eller mer. Vær klar over at om du deltar i to uker vil du kun få tilbringe tid på én eller to avdelinger i tiden du er på sykehuset.

Om du er under utdanning innen medisin, har du også mulighet til å delta på en av våre praksisplasseringer. Du kan lese mer om det på vår webside om praksisplasser og internship

Sri Lanka Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲