Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid eller Praksis innen Sykepleie på Sri Lanka

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Panadura, Galle og Colombo
  • Typer plasseringer: Sykehus og feltarbeid
  • Rolle: Tilegne deg kunnskap gjennom observasjon av lokale sykepleiere og annet medisinsk personell i arbeid
  • Krav: Frivillige må være over 17 år
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra fire uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Frivillig arbeid på vårt sykepleieprosjekt på Sri Lanka er en spennende erfaring som er verdt å få med seg. Som frivillig vil du få verdifull arbeidserfaring innen ulike avdelinger på det sykehuset du jobber. Sykehusene har fasiliteter av enkel standard, så du vil få mulighet til å se hvordan sykepleiere jobber med mindre moderne utstyr enn du er vant til hjemmefra.

Frivillig sykepleier noterer ned blodtrykket til en eldre dame på et outreachprogram på Sri Lanka

Projects Abroad organiserer jevnlig medisinsk arbeid og workshops utenfor sykehusene. Dette gir deg muligheten til å ta del i et svært viktig arbeid i lokalsamfunn. Her vil du få en bedre forståelse av det medisinske systemet i landet, samtidig som du arbeider sammen med kvalifiserte leger og sykepleiere med helsesjekker i lokalsamfunnene. Du kan også få sjansen til å besøke skoler og sentre for å holde presentasjoner og gjøre befolkningen oppmerksom på ulike helseproblemer.

Hver måned arrangeres det et seminar som holdes av en lokal lege. På seminaret vil du få nærmere informasjon om prosedyrer du har observert på sykehuset og du vil kunne spørre spørsmål dersom det er noe du lurer på.

Under oppholdet ditt vil du bo hos en lokal vertsfamilie. De vil ta godt i mot deg og lære deg om sin kultur og sine tradisjoner. I fritiden kan du utforske den vakre kysten og landsbyene i nærheten av der du bor sammen med andre frivillige.

Din rolle som frivillig

En lokal kvinne får sjekket blodtrykket av en frivillig på Sri Lanka

Som frivillig vil du i hovedsak ha en observerende rolle, hvor du vil kunne følge sykepleiere og leger gjennom deres arbeidsdag. Hvor mye og hvilke arbeidsoppgaver du får ta del i vil avhenge av din medisinske erfaring, men også av ditt eget engasjement og den interessen du viser de ansatte.

Du vil få din egen veileder på prosjektet som vil sikre at du får lære så mye som mulig under oppholdet ditt. Dersom du velger å arbeide på flere avdelinger, vil du tilbringe to uker på hver plassering. Du kan også velge å spesialisere deg innenfor én avdeling.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Sri Lanka Medicine & Healthcare Management Plan.

Dersom du er interessert i tradisjonell medisin, har du muligheten til å tilbringe tid på et sykehus som spesialiserer seg på tradisjonell Ayurvedisk medisin. Velger du å delta på denne plasseringen, vil du få en god forståelse av medisin og helse på Sri Lanka.

Du må være over 18 år for å kunne delta på dette sykepleieprosjektet. Du kan delta fra fire uker og oppover.

Sri Lanka Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲