Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer Sri Lanka

Praktisk Informasjon
Støtte og sikkerhet Ankomstprosedyrer Frivillig-sri Lanka

Frivillig sammen med Projects Abroads ansatte på Sri Lanka

Ved ankomst til Sri Lanka vil en av de første tingene du merker være varmen, men den vil du fort bli vant til. På flyplassen vil du bli møtt av en av våre medarbeidere – se etter et Projects Abroad skilt, og kjørt direkte til vertsfamilien din.

De fleste av våre frivillige bor i ulike kystlandsbyer, innenfor en times kjøretur fra Colombo. Alle bor hos lokale vertsfamilier som er gjestfrie og som gjerne vil lære bort sinhala og praktisere engelsken sin.

Alle måltider vil bli tilberedt av vertsfamilien din, og du vil få smake deilige, autentiske retter. Kjøkkenet på Sri Lanka er ganske likt indisk med masse ris og sterkt krydret curry. Det finnes mye fersk frukt her, og siden landet har en lang kystlinje, er det også mengder av fersk fisk og sjømat. Det vil være enkelt for vegetarianere å komme hit.

Møtet med dine nye omgivelser

Så snart du har fått en introduksjon hos vertsfamilien din, vil du få en generell gjennomgang av viktig informasjon og omvisning rundt i byen sammen med en av våre ansatte. Vi vil snakke om dine forventninger og du får mulighet til å spørre om alt du måtte lure på. Senere på dagen, eller neste dag vil du bli tatt med til prosjektet hvor du skal jobbe. Her vil du møte veilederen din og få informasjon om prosjektet og arbeidsdagene dine.

Elefanter i et vann på Sri Lanka

Frivillige som ankommer fredag ettermiddag eller i løpet av helgen, vil ha denne introduksjonen mandag morgen. Vår lokalt ansatte vil selvsagt sørge for at du er godt på plass hos vertsfamilien og, hvis mulig, blir du du presentert for noen av de andre frivillige, slik at du kan være sosial og bli kjent med andre frivillige i løpet av helgen.

De fleste frivillige går til og fra jobb, men om du har behov for å benytte offentlig transport vil vi vise deg både veien og hvordan buss-systemet fungerer. Transport til og fra arbeidsplassen dekkes av Projects Abroad de dagene du jobber.

Siden Sri Lanka er et forholdsvis lite land, er det enkelt å komme seg rundt. Det går jevnlig busser til og fra Colombo, langs kysten og også opp i åsene. Du kan få kjøpt det meste i byen, og det er ikke vanskelig å finne en internettkafé slik at du kan holde kontakten med dem der hjemme.

Når tiden på plasseringen din tar slutt vil vi selvsagt organisere transport tilbake til flyplassen.

Fleksible startdatoer Mer informasjon
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Ungdomsfrivillig 15-18 år
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲