Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid på Friidrett på Sri Lanka

Oversikt
  • Sted: Panadura
  • Rolle: Bidra til utvikling av ungdoms talenter innen friidrett
  • Alder på elevene: 13-19 år
  • Størrelser på klassene: 15-20
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra fire uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Bli med oss til Sri Lanka der du kan jobbe frivillig på et prosjekt for å hjelpe til med å trene ungdom innen friidrett. Ingen erfaring er nødvendig så dette prosjektet er ideellt for deg som ønsker å bidra samtidig som du er i fysisk aktivtet. Er du klar for å se hva den spektakulære øya har å tilby?

I idrettens verden er Sri Lanka mest kjent for sine cricketlag, men det er en økende deltakelse innen friidrett og barn er ivrige etter å etterligne sportsikoner som Usain Bolt og Mo Farrah. Som et resultat av dette har både lokale trenere og idrettsutøvere et stort engasjement for å lære fra andre land og kulturer. Som frivillig er ingen tidligere trenererfaring nødvendig, det eneste du trenger er å være engasjert, kreativ og glad i å ta i et tak. Dette er et ideelt prosjekt for deg som vil være i fysisk aktivitet enten du har et friår fra studier, tar en pause fra karrieren eller ønsker deg en ferie med mening. 

Din rolle som frivillig

Ungdom som tøyer ut på et sportprosjekt på Sri Lanka

Prosjektet holder til på en friidrettsklubb i byen Panadura, omtrent en time utenfor hovedstaden Colombo. Her trener idrettsutøvere i alderen 15-20 år, mandag til fredag. Det trenes innenfor ulike idrettsgrener. Arbeidet er fleksibelt og klubben utvikler utøvere i en rekke grener, fra sprint og mellomdistanseløp, til lengdehopp, høydehopp og diskos. Noen ganger er det til og med mulighet for å trene utøvere innen lengre distanser, som maraton.

Som frivillig vil du jobbe mandag til fredag, og ha helgene fri. Avhengig av været og utøvernes skiftende tidsplaner, kan treningen finne sted til enhver tid fra kl. 6 til 17. Det betyr at arbeidstiden din kan endre seg fra dag til dag. Uansett vil du bli veiledet av lokale trenere, og med rett innstilling vil du få mye ut av denne erfaringen.

Sri Lanka venter på deg, er du klar?

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Prosjekter for familier
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲