You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid i Tanzania

Oversikt
  • Sted: Arusha, Dar es Salaam
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt
  • Hva er inkludert? Kost, losji, henting på flyplassen, transport til og fra prosjekt, forsikring, egen webside, orienteringsmøte, 24/7 support
  • Hva er ikke inkludert? Flybilletter, visumkostnader, vaksiner, personlige kostnader
  • Spesielle opplevelser: Serengeti nasjonalpark, Mount Kilimanjaro, Zanzibar, Moshi varme kilder

Klikk her for å se alle prosjekter i Tanzania

Kart over Projects Abroads destinasjoner, Arusha og Dar es Salaam i Tanzania Volunteering in Tanzania

Tanzania er er uten tvil en av Afrikas mest attraktive destinasjoner. Landet er en av Afrikas fremste safaridestinasjoner og har en rik og mangfoldig kultur. Ved å jobbe frivillig med Projects Abroad kan du bli nærmere kjent med blant annet masai-kulturen gjennom våre medisinprosjekter, undervisningsprosjekter og byggeprosjekter. Vi har også spennende prosjekter innen mikrofinans, menneskerettigheter, sport, filmproduksjon og arbeid med barn og ungdom på dagsentre og barnehager.

Våre prosjekter i Tanzania er tilgjengelige for alle som er interessert i frivillig arbeid, enten du har tatt et friår fra studier, ønsker en annerledes sommerferie eller tar en pause i karrieren.

Projects Abroad i Tanzania

Unge gutter på en plassering for frivillige med Projects Abroad i Tanzania

Projects Abroads prosjekter ligger i  kystbyen Dar es Salaam og i byen Arusha i det nordlige Tanzania. Dar es Salaam er en sydende afrikansk storby, med moderne businessstrøk side om side med spennende markeder. Stranda er bare en busstur unna og byen har massevis av museer, restauranter og utesteder. Arusha ligger litt over 1000 meter over havet og har et tørrere og ikke like varmt klima. Byen er vesentlig mindre enn Dar es Salaam, men har fortsatt alt du måtte trenge. Du kan velge å jobbe i begge eller en av byene, avhengig av hvor lenge du ønsker å jobbe frivillig.

Projects Abroads frivillige bor hos vertsfamilier, og det gir deg mulighet til å ta del i hverdagslivet i Tanzania og komme tett på folk og kultur. Fra våre ansatte vil du få gode råd om hvordan du bør oppføre deg, og du vil få høre mer om kulturforskjeller du bør være oppmerksom på. Det er viktig at du husker på å tilpasse deg den lokale kulturen og normene.

Du kan glede deg til å bli del av et internasjonalt nettverk av frivillige fra hele verden. Du lærer ikke bare om den lokale kulturen, men også om kulturene de øvrige frivillige er fra. Våre ansatte hjelper deg å finne deg til rette på prosjektet ditt og hos vertsfamilien din. Vi arrangerer også forskjellige sosiale aktiviteter for de frivillige, slik at de skaper tette bånd og får gode opplevelser.

Opplevelser i Tanzania

Two elephants at a national park in Tanzania, Africa.

Opplevelsene står i kø i Tanzania. Dar es Salaam ligger ved det indiske hav, med nydelige strender og den idylliske øya Zanzibar like ved. Arusha ligger ved foten av vulkanen Meru, og er et populært utgangspunkt for safariturer i Tanzania. Opplev Arusha med sine fantastiske markeder og gode atmosfære, dra på en fascinerende safari, besøk Arushas nasjonalpark, slapp av på Zanzibars hvite sandstrender, eller bestig Kilimanjaro, når du er ferdig på prosjektet ditt.

Dine muligheter for frivillig arbeid i Tanzania

Ungdomsfrivillig:

Ring oss:
(+47) 47 46 92 84
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲