Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid i Tanzania

Oversikt
  • Sted: Arusha, Moshi
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt
  • Hva er inkludert? Kost, losji, henting på flyplassen, transport til og fra prosjekt, forsikring, egen webside, orienteringsmøte, 24/7 support
  • Hva er ikke inkludert? Flybilletter, visumkostnader, vaksiner, personlige kostnader
  • Spesielle opplevelser: Serengeti nasjonalpark, Mount Kilimanjaro, Zanzibar, Moshi varme kilder

Klikk her for å se alle prosjekter i Tanzania

Kart over Projects Abroads destinasjoner, Arusha og Dar es Salaam i Tanzania Volunteering in Tanzania

Tanzania er er uten tvil en av Afrikas mest attraktive destinasjoner. Landet er en av Afrikas fremste safaridestinasjoner og har en rik og mangfoldig kultur. Ved å jobbe frivillig med Projects Abroad kan du bli nærmere kjent med blant annet masai-kulturen gjennom våre medisinprosjekter, undervisningsprosjekter og byggeprosjekter. Vi har også spennende prosjekter innen mikrofinans, menneskerettigheter, sport, filmproduksjon og arbeid med barn og ungdom på dagsentre og barnehager.

Våre prosjekter i Tanzania er tilgjengelige for alle som er interessert i frivillig arbeid, enten du har tatt et friår fra studier, ønsker en annerledes sommerferie eller tar en pause i karrieren.

Projects Abroad i Tanzania

Unge gutter på en plassering for frivillige med Projects Abroad i Tanzania

Projects Abroads prosjekter ligger i byen Arusha i det nordlige Tanzania og i Moshi som ligger omtrent 3 timer unna Arusha. Arusha ligger litt over 1000 meter over havet og har et tørt klima med behagelige temperaturer. Her er masai-kulturen svært synlig, og du kan raskt ende opp med å bruke timevis på de flotte markedene i byen. Moshi ligger i hjertet av den fjellrike regionen Kilimanjaro. Byen er kjent som inngangsporten til Kilimanjaro Nasjonalpark, og denne stille og fredelige byen er omgitt av fjell, skoger og enger. Som en av de største produsentene av kaffe i Tanzania kan du glede deg over den perfekte kopp kaffe mens du vandrer blant plantasjer og vakker natur. Byen har en fascinerende historie, og gir deg muligheten til å jobbe omgitt av chagga-stammen.

Du kan velge å jobbe i begge eller en av byene, avhengig av hvor lenge du ønsker å jobbe frivillig.

Projects Abroads frivillige bor hos vertsfamilier, og det gir deg mulighet til å ta del i hverdagslivet i Tanzania og komme tett på folk og kultur. Fra våre ansatte vil du få gode råd om hvordan du bør oppføre deg, og du vil få høre mer om kulturforskjeller du bør være oppmerksom på. Det er viktig at du husker på å tilpasse deg den lokale kulturen og normene.

Du kan glede deg til å bli del av et internasjonalt nettverk av frivillige fra hele verden. Du lærer ikke bare om den lokale kulturen, men også om kulturene de øvrige frivillige er fra. Våre ansatte hjelper deg å finne deg til rette på prosjektet ditt og hos vertsfamilien din. Vi arrangerer også forskjellige sosiale aktiviteter for de frivillige, slik at de skaper tette bånd og får gode opplevelser.

Opplevelser i Tanzania

Two elephants at a national park in Tanzania, Africa.

Opplevelsene står i kø i Tanzania. Du kan reise ned til kysten, med nydelige strender og den idylliske øya Zanzibar like ved. I Moshi kan du gå på turer til vakre fossefall ved foten av fjellene som ligger rundt, ta et avslappende bad i varme kilder, eller ta deg en sykkeltur til nærliggende landsbyer gjennom grønne skoger og rismarker. Arusha ligger ved foten av vulkanen Meru, og er et populært utgangspunkt for safariturer i Tanzania. Opplev Arusha med sine fantastiske markeder og gode atmosfære, dra på en fascinerende safari, besøk Arushas nasjonalpark, slapp av på Zanzibars hvite sandstrender, eller bestig Kilimanjaro, når du er ferdig på prosjektet ditt.

Dine muligheter for frivillig arbeid i Tanzania

Ungdomsfrivillig:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲