Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Sport i Skolen i Tanzania

Oversikt
  • Sted: Arusha
  • Rolle: Jobbe sammen med lokale lærere for å lære barn viktigheten av sport, og for å forbedre ferdighetene deres
  • Alder på elevene: 7-14 år
  • Størrelser på klassene: 30-40
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Dersom du selv er glad i sport og kunne tenke deg å drive med det på heltid for en liten periode, så ta en titt her! Ved å jobbe frivillig på vårt sportsprosjekt i Tanzania kan du hjelpe til med å lære barn og ungdom verdien av sport og sportsånd og inspirere en ny generasjon sportstalenter. Hvis du har tidligere erfaring som trener er det flott, men du kan også delta selv om du ikke har drevet med dette fra før.

Sportsfrivillig trener skolebarn i Tanzania

Du kan delta som frivillig enten du har et friår, ønsker en annerledes ferie eller tar en pause fra karrieren. Det eneste vi ber om er at du er interessert i sport og har et ønske om å hjelpe andre til å utvikle sine evner.

Fotball er populært i Tanzania og du vil ofte se barn på landsbygda som sparker rundt på hjemmelagde fotballer. Barn er som regel svært ivrige etter å være med på sportsaktiviteter og lærer gjerne en ny sport også, hvis du har noe å lære bort. Du kan delta som frivillig på sportsprosjektet uansett hvilken sport du liker best, så lenge du er engasjert og ønsker å bidra til at barn og unge får utvikle seg selv og sine egne talenter innen sport og aktivitet. Alle frivillige på sportsprosjektene jobber på barne- og ungdomsskoler i USA River, et lite lokalsamfunn i utkanten av Arusha by.

Din rolle som frivillig

Frivillig trener volleyball til skolebarn i Tanzania, Afrika

Som frivillige vil du jobbe gjennom hele skoleåret, og sammen med lokale lærere vil du undervise i sport og idrett. Om morgenen vil du vanligvis hjelpe til i gymtimer, hvor elevene får prøve seg innen ulike sportsgrener og aktiviteter, både hver for seg og sammen på lag. Du vil jobbe med barn og ungdommer i ulik alder, avhengig av når på dagen de har gymtimer.

Om ettermiddagen vil arbeidet ditt bestå av å trene lokale lag av barn og ungdommer på alle nivåer. Målet er at disse lagene etterhvert skal kunne delta i lokal turneringer.

Å få barn og ungdommer engasjert i sportsaktiviteter, gjør at de kommer i bedre form og blir sunnere, i tillegg til at det gir dem opplevelsen av å være en del av et lag hvor de kan sette seg mål og dele sin forkjærlighet for sport. Dette gir positive ringvirkninger i lokalsamfunnet ved at disse unge menneskene får sunne fritidssysler, struktur og mening i hverdagen, framfor å rote seg bort i mindre heldige aktiviteter.

Mens du jobber på prosjektet kan du velge mellom å dedikere tiden din til å undervise i en type sport som ligger ditt hjerte nær, eller å undervise i en større bredde av idretter og aktiviteter. La oss få vite hva du ønsker når du søker, så skal vil gjøre vårt beste for å finne en plassering som passer perfekt for deg. 

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲