Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid i Thailand

Oversikt
  • Sted: Krabi og Ao Nang
  • Boform: Vertsfamilie eller delte bungalows
  • Lengde: Fra 1 uke
  • Startdatoer: Fleksibelt
  • Hva er inkludert? Kost, losji, henting på flyplassen, transport til og fra prosjekt, forsikring, egen webside, orienteringsmøte, 24/7 support
  • Hva er ikke inkludert? Flybilletter, visumkostnader, vaksiner, personlige kostnader
  • Spesielle opplevelser: Bangkok, Chiang Mai, øyer og strendene til Koh Phi Phi, Ko Pha Ngan og Ko Tao

Klikk her for å se alle prosjekter i Thailand

Kart over plassering for frivillige i Krabi, Thailand Volunteering in Thailand

Thailand er en av verdens mest populære reisemål, og det er ikke uten grunn. Men landet har også fortsatt en lang vei ut av fattigdom, og vil du se det ekte Thailand holder det ikke med en sydentur til et hotell ved kysten. Som frivillig i Thailand får du oppleve landets kultur, tradisjoner og mennesker. 

I Thailand kan du som frivillig bidra på mange ulike prosjekter. Du kan undervise på skoler, jobbe i barnehage eller på dagsenter eller delta på vårt flotte dykke- og marinprosjekt. Prosjektene er åpne hele året, og du kan delta fra 1 uke og oppover. Prosjektene passer for alle, enten du har friår, tar en pause fra karrieren, ønsker arbeidspraksis eller bare en annerledes ferie.

Projects Abroad i Thailand

Unge barn på et omsorgsenter på et barn- og ungdomprosjekt i Thailand

Projects Abroad befinner seg i Ao Nang i provinsen Krabi, en times flytur sør for Bangkok. Byen ligger ved kysten, og kontoret og Natur- og Miljøprosjektet ligger i nærheten av Ao Nang og prosjektene med Barn & Ungdom og Undervisning ligger i Krabi by, litt utenfor turiststrømmen. Frivillige kan velge om de ønsker å bo i vertsfamilie, eller i bungalows sammen med andre frivillige. Alle frivillige på natur og miljøprosjektet bor i delte bungalows. 

Uansett hvor i landet du jobber som frivillig, vil du ha våre ansatte og andre ansatte rett i nærheten, noe som sørger for en god stemning mellom de frivillige, iblandet en følelse av tilhørighet til lokalsamfunnet du er en del av. Vennligheten til thaiene er verdenskjent, mange vil ønske å praktisere engelsken sin med deg, enten det er på bussen, på det lokale markedet eller på spaserturen hjem fra jobb.

Opplevelser i Thailand

Frivillige besøker dyrkede marker under sitt opphold på et prosjekt med Projects Abroad i Thailand

Thailands natur er variert, vakker og spennende, og thaimat er en eksplosjon for smaksløkene. På fritiden har du sjansen til å besøke fantastiske templer, rolige strender, gamle ruiner og alt annet Thailand måtte tilby. Krabi er viden kjent for sine utallige dykke- og snorklesteder. Fjellklatring er også populært i dette området. Det er alltid et lite eventyr rundt hjørnet; en bøffel som pløyer rismarkene, fargestrålende festivaler, eller lokale suvenirer på livlige gatemarkeder.

Dine muligheter for frivillig arbeid i Thailand

Ungdomsfrivillig:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲