Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid i Togo

Oversikt

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

  • Sted: Lomé
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra 2 uker
  • Startdatoer: Fleksibelt
  • Hva er inkludert? Kost, losji, henting på flyplassen, transport til og fra prosjekt, forsikring, egen webside, orienteringsmøte, 24/7 support
  • Hva er ikke inkludert? Flybilletter, visumkostnader, vaksiner, personlige kostnader
  • Spesielle opplevelser: Landsbyen Tamberma (UNESCO verdensarvsted), Lake Togo, Kpalimé

Klikk her for å se alle prosjekter i Togo

Kart over plassering for frivillig arbeid i Lome, Togo Volunteering in Togo

Togo er en tynn stripe land inneklemt mellom Ghana og Benin i Vest-Afrika - kun 110 km på det bredeste fra øst til vest. Landet har alt fra jungel til strender og omfatter seks klimatiske soner fra nord til sør. Selv om Togo ble uavhengig fra Frankrike i 1960, er landet fremdeles preget av fransk kultur. Fransk er det offisielle språket i Togo, men en lang rekke lokale språk blir snakket i forskjellige deler av landet. Hvis du har lyst til å velge litt utradisjonelt og få erfaringer fra et land mange andre ikke kjenner så mye til, da bør du absolutt se nærmere på Togo!

Du kan velge mellom flere ulike typer prosjekter i Togo. Medisin og helse, undervisning, arbeid med barn, sportsprosjekter, menneskerettigheter eller kunst og håndverk -  valget er ditt. Våre prosjekter i Togo er tilgjengelige for alle som er interessert i frivillig arbeid, enten du har tatt et friår fra studier, ønsker en annerledes sommerferie eller tar en pause i karrieren.

Projects Abroad i Togo

Frivillig hjelper lokal kvinne med oppvasken på et prosjekt i Togo

Projects Abroad har base i hovedstaden Lomé. Byen har mange spennende restauranter som er kjent for å by på den beste maten i Vest-Afrika, men i Lomé har du også gode muligheter for å oppleve tradisjonell dans til raske trommerytmer. Som frivillig i Togo kan du delta på våre prosjekter innen undervisning, barn og ungdom eller juss og menneskerettigheter. Frivillige bor i Lomé hos lokale togolesiske familier, som er berømte for sin gjestfrihet og nasjonale stolthet.

Projects Abroads frivillige bor hos vertsfamilier, og det gir deg mulighet til å ta del i hverdagslivet i Togo og komme tett på folk og kultur. Du kan glede deg til å bli del av et internasjonalt nettverk av frivillige fra hele verden. Du lærer ikke bare om den lokale kulturen, men også om kulturene de øvrige frivillige er fra. Våre ansatte hjelper deg å finne deg til rette på prosjektet ditt og hos vertsfamilien din. Vi arrangerer også forskjellige sosiale aktiviteter for de frivillige, slik at de skaper tette bånd og får gode opplevelser.

Fra våre ansatte vil du få gode råd om hvordan du bør oppføre deg, og du vil få høre mer om kulturforskjeller du bør være oppmerksom på. Det er viktig at du husker på å tilpasse deg den lokale kulturen og normene.

Opplevelser i Togo

I helgene eller etter at du er ferdig på prosjektet ditt har du fantastiske reisemuligheter i og utenfor Togo. Det er billig og enkelt å reise rundt i Togo. Den vanligste transportformen er "moto" (motorsykkel), eller du kan dele en taxi med andre frivillige. I den sørlige delen av landet kan du besøke laguner og tropiske innsjøer, mens du nordpå kan se vakre åslandskap, fosser og kaffeplantasjer. Få også med deg Tamberma Village, som står på UNESCOs verdensarvliste. Du kan også begi deg ut på eventyr i Togos naboland og for eksempel oppleve den mystiske voodookulturen i Benin eller de brede, hvite sandstrendene i Ghana.

Dine muligheter for frivillig arbeid i Togo

Ungdomsfrivillig:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Ungdomsfrivillig 15-18 år
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲