Projects AbroadProjects Abroad

Internasjonal Utvikling i Togo

Oversikt

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

  • Sted: Lomé
  • Type Plasserig: Kontorbasert arbeid, med noe reising
  • Rolle: Jobbe med en rekke oppgaver sammen med en lokal NGO
  • Krav: Det er anbefalt å kunne noe fransk, men ikke et krav
  • Bosted: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra fire uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Togo, som flere andre land i Vest-Afrika, står ovenfor en rekke sosiale og økonomiske utfordringer som begrenser landets utvikling. Lokale og internasjonale NGO’er jobber med å skolere og utstyre lokalsamfunn for å hjelpe dem å takle disse utfordringene, og frivillige med en interesse for utfordringer med internasjonal utvikling trengs for å kunne hjelpe til og støtte de mange programmene og aktivitetene som gjennomføres.

Frivillig arbeid på prosjekt med Internasjonal Utvikling i Togo

Frivillig i samtale med lokal mann på internasjonal utvikling-prosjekt i Togo

Typiske oppgaver du kan forvente å assistere med som frivillig inkluderer å skrive rapporter, prosjektplanlegging, koordinere lokale frivillige, utforme undervisningsmateriell, pengeinnsamling og markedsføring, og generelt administrativt arbeid.

For å få mest mulig ut av denne erfaringen oppfordrer vi frivillige til å ta eget initiativ og å være proaktiv og kontinuerlig se etter muligheter for å kunne bidra i arbeidet NGO’en du jobber for driver med.

Frivillige vil jobbe for én av flere NGO’er i Lomé, Togos hovedstad. Du vil kunne fokusere på utfordringer som:

  • Hiv/aids: Bli med på en lokalstartet NGO, og bidra med å utvikle nye metoder for å takle den stadig økende andelen av hiv-smittede i Togo. Frivillige kan assistere med å utvikle tiltaksplaner, pengeinnsamlinger, utforme nye bevisstgjøringskampanjer, behandlings- og undervisningsprogrammer.
  • Samfunnsbaserte initiativer: Frivillige kan operere direkte i lokalsamfunn, og vil besøke avsidesliggende landsbyer for å jobbe med bevisstgjøringskampanjer og organisere feltaktiviteter vedrørende temaer som miljø, utdanning, helse og menneskerettigheter. Internasjonale frivillige er involvert i arbeidet med å koordinere og trene opp lokale frivillige, i tillegg til å utvikle nye prosjektideer.
  • Menneskerettigheter: Frivillige har en unik mulighet til å jobbe med en prominent, internasjonal menneskerettighetsorganisasjon, hvor du kan bidra i deres arbeid med bevisstgjøringskampanjer, undervisning og lobbyvirksomhet for utfordringer angående menneskerettigheter.

Dersom du har spesielle preferanser for hvilket tema du helst vil jobbe med, skriv det gjerne inn i søknadsskjemaet.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲