Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig på Landbruk & Lokalsamfunnsprosjekt i Togo

Oversikt

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

  • Sted: Lomé
  • Rolle: Arbeide på en liten økologisk gård med muligheter for å delta i dyrehold og landbruksoppgaver
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Dersom du er interessert i å få innsikt i hvordan jordbruk drives i tropiske områder, så kan vårt landbruk- og lokalsamfunnsprosjekt i Togo være perfekt for deg. Her vil du jobbe på en liten, økologisk gård hvor du vil få delta i alle sidene av arbeidet. Du trenger ingen spesiell forkunnskap for å delta på dette prosjektet – du lærer alt du trenger å kunne underveis.

Frivillig maler utendørs med barn på landbruk- og lokalsamfunnprosjektet i Togo

Som frivillig vil du ha en variert hverdag. For eksempel kan du jobbe med det daglige stellet av mange ulike typer dyr, slik som ender, sauer, geiter, kyllinger og griser. Du vil også delta i mer jordbruksrettede oppgaver slik som planting og såing av ulike typer vekster og korn, irrigasjon av jordene og den videre prosesseringen av produkter slik som kassava og mais.

Frivillige kan også hjelpe til med forvaltningen av jorden og pakking av produkter som skal sendes til kunder eller selges på markedet. Du vil også få mulighet til å jobbe med en rekke lokale økologiske produkter slik som alt fra ingefær og tresorten teak til palmenøtter og vin.

Mens du jobber på denne plasseringen vil du bo hos en vertsfamilie i Lomé. For å komme deg til og fra arbeid vil du reise en halvtime til gården i landsbyen, Noépe, sammen med gårdeieren.

Dette prosjektet er definert som et prosjekt som det er mulig å delta på for et kort opphold – 2 uker. 2-ukers opphold er fint for deg som ikke har mer tid å avse, men vi vil presisere at du ikke vil kunne skape like mye utvikling på et prosjekt i løpet av på kort opphold som de som deltar over lengre perioder.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲