Projects AbroadProjects Abroad

Internship eller Frivillig Arbeid på Fødeavdeling i Togo

Oversikt
Prosjekt-oversikt

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

  • Sted: Lomé
  • Typer plasseringer: Sykehus
  • Rolle: Arbeide sammen med erfarne lokale ansatte og få erfaring innen jordmorpraksis i et utviklingsland
  • Krav: Frivillige må snakke minst middels godt fransk
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Det å få jobbe frivillig på vårt prosjekt innenfor barsel/fødeavdeling i Togo er svært spennende. Plasseringene er godt utstyrt i forhold til lokale standarder, og du vil få gode erfaringer om hvordan det er å jobbe innenfor dette feltet i et utviklingsland. I tillegg til at du får muligheten til å se fødsler vil du også gi kvinnene nødvendig støtte. 

Frivillig som jobber på en klinikk på barsel- og fødeavdelingprosjektet i Togo

Din rolle på prosjektet vil være som en praktikant. I og med at jordmoryrket i Togo er så forskjellig fra det du er vant til vil du bruke minst én uke til kun å observere. Du kan få en mer praktisk rolle dersom du er under utdanning til å bli jordmor og du har vist at du har den kunnskapen som trengs. I så fall vil du få mulighet til å gjennomføre konsultasjoner, behandlinger og assistere ved fødsler.

Du vil jobbe på en fødeavdeling på Lomés universitetssykehus eller på et av de medisinske sentrene på landsbygda som også tar i mot babyer. De ansatte vil sette stor pris på deg og den hjelpen du kan gi. Du vil få en av våre ansatte innenfor medisinske prosjekter som din veileder, og han/hun vil sikre at du får mest mulig ut av oppholdet ditt her.

Hva kreves for å kunne jobbe frivillig innefor barsel/fødeavdeling?

For å kunne jobbe på våre medisinske prosjekter i Togo må du ha gode franskkunnskaper. De fleste ansatte og pasienter snakker ikke engelsk så fransk er det språket det kommuniseres på. Det er derfor viktig å både kunne forstå og snakke språket for å kunne arbeide på sykehuset.

Under oppholdet ditt vil du bo hos en hyggelig lokal vertsfamilie. Her blir du kjent med dagliglivet i lokalsamfunnet og du får muligheten til å praktisere språkkunnskapene dine. Du vil også bli kjent med de andre frivillige som du kan utforske nærmiljøet sammen med. 

Et opphold med frivillig arbeid i Togo vil gi deg mange nye opplevelser og nyttige erfaringer å ta med hjem.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Togo Medicine & Healthcare Management Plan.

Dette prosjektet er tilgjengelig for to ukers opphold hvis du ikke har tid til å jobbe frivillig i fire uker eller lenger. Du vil kunne få et lite innblikk i kulturen og jobbe intensivt med lokalbefolkningen i en kort periode, men du vil ikke nødvendigvis bidra til lokalsamfunnet på samme måten som en som arbeider frivillig i en lengre periode.

Togo Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Voksenfrivillig 50+
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲