Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid eller Internship innen Fysioterapi i Togo

Oversikt
Prosjekt-oversikt

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

  • Sted: Lomé
  • Typer plasseringer: Sykehus
  • Rolle: Arbeide sammen med dyktige lokalt ansatte i en institusjon med begrensede ressurser og utstyr
  • Krav: Frivillige må snakke minst middels godt fransk
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Dersom du vurderer å dra utenlands for å få verdifull erfaring innenfor fysioterapi, bør du ta en nærmere titt på Togo. Togo er et svært fattig land og du vil få oppleve en fysioterapeutisk praksis som fungerer uten moderne hjelpemidler. Togolesere er gjestfrie og de ansatte på din plassering er ivrige etter å gjøre oppholdet ditt best mulig.

Frivillig på fysioterapiprosjektet i Togo som jobber med en mann på en klinikk

Som frivillig på dette prosjektet vil du arbeide hos ADS, en lokal organisasjon som ligger i et mer avsidesliggende område av Lomé. Denne organisasjonen hjelper barn som bor langt unna sykehusene i byen for å sikre at de får regelmessig oppfølging. Du vil i hovedsak ha en observerende rolle, men avhengig av erfaring og engasjement kan du få mer å gjøre.

Funksjonshemninger er ofte mislikt og stigmatisert i Togo. Din hjelp kan bidra til å endre disse holdningene. Du får ta del i ulike stadier av behandling, inkludert rehabilitering. Tidligere har frivillige reist på hjemmebesøk hos barn og på skoler, i tillegg til å ha jobbet med å øke bevisstheten rundt funksjonshemminger.

Du kan ikke forvente å få tilgang til mye utstyr og hjelpemidler så det er viktig å bruke kreativiteten på dett prosjektet.

Hva kreves for å kunne jobbe frivillig som fysioterapeut?

For å kunne jobbe på fysioterapiprosjektet må du ha gode franskkunnskaper. De fleste ansatte og barn snakker ikke engelsk så fransk er det språket det kommuniseres på. Det er derfor viktig å både kunne forstå og snakke språket for å kunne arbeide her.

Under oppholdet ditt vil du bo hos en hyggelig lokal vertsfamilie. Her blir du kjent med dagliglivet i lokalsamfunnet og du får muligheten til å praktisere språkkunnskapene dine. Du vil også bli kjent med de andre frivillige som du kan utforske nærmiljøet sammen med. 

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Togo Medicine & Healthcare Management Plan.

Dette prosjektet er tilgjengelig for to ukers opphold hvis du ikke har tid til å jobbe frivillig i fire uker eller lenger. Du vil kunne få et lite innblikk i kulturen og jobbe intensivt med lokalbefolkningen i en kort periode, men du vil ikke nødvendigvis bidra til lokalsamfunnet på samme måten som en som arbeider frivillig i en lengre periode.

Togo Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲