Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer Togo

Praktisk Informasjon
Støtte og sikkerhet Ankomstprosedyrer Frivillig-togo

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

Bygging nær et prosjekt for frivillig arbeid i Lome, Togo

Vi anbefaler at du flyr til hovedstaden Lomé i Togo. Etter at du har fått passet ditt stemplet, og hentet bagasjen din vil du bli møtt av en av våre ansatte med et Projects Abroad skilt. Dere vil så dra til vertsfamilien din hvor du får tid til å hilse på og slappe av.

Dersom du velger å fly til Accra i Ghana i stedet for til Lomé, og du ønsker at vi skal organisere reisen din fra Accra til Lomé og tilbake, vil du bli belastet et tillegg i prisen. Om du planlegger å ankomme til Ghana trenger du visum.

Vertsfamiliene er middelklassefamilier etter lokal standard. Selv om det er forskjell på bekvemmeligheten sikrer vi at alle familiene lever opp til våre krav til renslighet, sikkerhet og tilgang til rent drikkevann.

Møtet med dine nye omgivelser

Ansatte fra Projects Abroad foran kontoret i Togo

Avhengig av når du ankommer Lomé vil du få en introduksjon og omvisning enten samme ettermiddag som du ankommer eller dagen etter. Du vil bli hentet hos vertsfamilien og tatt med rundt i Lomé. Der vil du få se kontoret vårt og få en gjennomgang av nødvendig informasjon. Du vil også bli vist viktige steder som kontoret der du kan veksle penger, posthuset og noen gode internettkaféer. Du må gjerne stille spørsmål dersom det er noe du lurer på i løpet av omvisningen.

Neste morgen vil du bli hentet hos familien og du lærer hvordan du skal komme deg på jobb. De fleste plasseringene ligger i gangavstand fra vertsfamiliene, men dersom det er for langt å gå må du ta en moto-taxi. Når du kommer på prosjektet ditt første gang vil du få hilse på veilederen din og du vil få forklart hvilken rolle du skal ha på prosjektet. Transport til og fra arbeidsplassen dekkes av Projects Abroad de dagene du jobber.

Vi oppfordrer alle som skal jobbe frivillig i Togo å lære litt fransk før avreise. Vertsfamiliene snakker vanligvis ikke engelsk, og de blir svært takknemlige dersom de frivillige gjør en innsats for å snakke språket deres. I tillegg kan du ta franskundervisning ved siden av prosjektet ditt.

Dersom du må reise til Ghana for å komme hjem etter endt opphold vil en av våre ansatte følge deg over grensen og organisere buss for deg tilbake til Accra.

Fleksible startdatoer Mer informasjon
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Prosjekter for familier
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲