Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid med Fotball i Togo

Oversikt

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

  • Sted: Lomé
  • Rolle: Trene barn og ungdom, og hjelpe dem med å forbedre sine ferdigheter og teknikker
  • Alder på elevene: 11-22 år
  • Størrelser på klassene: 20-60
  • Boform: Vertsfamilie
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

Fotball er svært populært i Togo. Her er entusiasmen like stor for engelske Premier League som for den lokale gatefotballen, og som overalt i verden ellers drømmer barna her om å bli verdenskjente fotballspillere. Selv om drømmen går i oppfyllelse kun for de aller færreste, gir fotballen mange andre fordeler, som bedre form, muligheter for sosialisering og ikke minst så er det et sted å ha det gøy. Det er nettopp her våre frivillige kommer inn i bildet.

Din rolle som frivillig

Frivillig fotballtrener leder en fritidsklubb etter skoletid i Togo

Som frivillig på fotballprosjektet i Togo vil du jobbe med to fotballag i Lomé som begge er sponset av Projects Abroad. Ungdommene er fra 14 år og oppover, og delt inn i lag etter alder. Du vil assistere de to hovedtrenerene, og hjelpe til med alt fra planlegging av treningene til å vise hvordan øvelser skal utføres. Mye av tiden vil treningene fokusere på teknikk, og dersom du har forslag til gode øvelser vil dette tas godt imot. Hovedmålet er at barna skal ha det gøy, for det gjør det mye lettere å lære.

Du trenger ikke å ha noen trenererfaring for å kunne delta på dette prosjektet; hovedtrenerne vil følge deg opp og gi deg veiledning dersom du trenger det. Fotballerfaring er derimot naturligvis et stort pluss. Treningene foregår fire eller fem kvelder/morgener i uken, avhengig av om barna har skolegang eller om det er ferie. Dette gir deg muligheter for å kombinere deltagelse på dette prosjektet med deltagelse på andre prosjekt som Undervisning eller Barn og Ungdom dersom du skulle ønske det. Lokale skoler har ofte behov for hjelp med sine sportstimer.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Praksisplass i utlandet
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲