Projects AbroadProjects Abroad

Barn & Ungdom med Fransk i Togo for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: Lomé
  • Type plassering: Dagsentre, barneskoler og språkundervisning
  • Boform: Vertsfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

Frivillig lærer tall til en gruppe barn på Ungdomsfrivillig i Togo

Kombinasjonen Barn & Ungdom med fransk er glimrende for deg som bade ønsker å gjøre en skikkelig innsats i ferien og samtidig styrke språkkunnskapene sine.

Dagene dine vil deles mellom arbeid på ulike prosjekter. Du får jobbe på et lokalt dagsenter eller en skole, hvor du vil hjelpe til med undervisningsbaserte aktiviteter, lek og daglige gjøremål. I tillegg vil du og de andre frivillige utføre praktisk oppussingsarbeid på prosjektene, slik som å male innendørs, utsmykke utendørsarealet med veggmalerier, lage skolebibliotek eller anlegge kjøkkenhage.

Du vil få språkundervisning flere ganger i uken. Enten du er nybegynner eller kan litt fransk allerede, så vil undervisningen tilpasses ditt nivå.

Ettersom du vil bo hos en lokal vertsfamilie, har du også gode muligheter til å praktisere fransk med dem. Å bli en del av en vertsfamilie er også en flott måte å bli kjent med den lokale kulturen.

Du og de andre frivillige vil få være med på sosiale og kulturelle aktiviteter i vår regi. Dette inkluderer turer til Togoville og andre lokale attraksjoner, pizza- og filmkveld og middag på lokal restaurant.

Gled deg til helgen! Da reiser du og resten av gruppen med ungdomsfrivillige til Kpalimé, en landsby i fjellene, omgitt av kakao-planatasjer. Her kan dere nyte omgivelsene til fots, kose dere på picnik, svømme i Lomé-fossen og utforske de lokale markedene.

Vil du vite mer om hva du kan bidra med i Togo? Her kan du lese mer om frivillig arbeid i Togo.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Informasjonsmøter
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲