Projects AbroadProjects Abroad

Barn & Ungdom og Lokalsamfunn i Togo for frivillige 15-18 år

Oversikt
Prosjektinformasjon

Dersom du er interessert i å bidra med frivillig arbeid i denne destinasjonen, vennligst ta kontakt med oss før du søker.

Datoer blir bekreftet senere!

  • Sted: Lomé
  • Type plassering: Dagsenter og skoler
  • Boform: Vertsfamilie
  • Krav til alder: 15-18 år

Ungdomsfrivillig leker på lekeplassen med en barneklasse i Togo

Lomé er hovedstaden og den største byen i Togo. Det er i denne byen du vil jobbe og bo dersom du velger å delta på Ungdomsfrivillig her.

Om du er glad i barn og samtidig liker å arbeide med praktiske oppgaver, vil dette prosjektet passe perfekt for deg. På formiddagene vil du og de andre frivillige jobbe enten på en skole eller et dagsenter. Her vil du i hovedsak bistå med aktiviteter for barna som fremmer læring, men også aktivisere barna med lek og spill. Du får, i tillegg, være med på daglige gjøremål som mating og stell av barna.

På ettermiddagene blir det mer praktisk rettede oppgaver. Det kan være oppussing og modernisering av en lokal skole. Friske farger og nye gulv vil skape hyggeligere og tryggere omgivelser for både barn og ansatte.

Som frivillig vil du bo hos en lokal vertsfamilie for å få en skikkelig smak på den togolesiske kulturen. Projects Abroads ansatte vil alltid være tilgjengelige om du trenger råd eller støtte.

Under oppholdet vil du ha mulighet til å lære å spille på djembe-tromme, se hvordan de lager lokalt håndverk eller få en introduksjon i det lokale språket Ewe.

I helgen vil du sammen med de andre frivillige dra på en utflukt til Kpalimé, en fjellandsby som er omgitt av kakaoplantasjer. Her vil du få oppleve det fantastiske landskapet, besøke vakre fosser og se mer av den tradisjonelle kulturen.

Du finner prisliste over alle våre Ungdomsfrivillig prosjekter her.

Ungdomsfrivillig Årsrapport Frivillig Forteller Ungdomsfrivillig eller Standard?
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲