Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid i Vietnam

Oversikt
  • Sted: Hanoi
  • Boform: Vertsfamilie, gjestehus eller frivillighus
  • Lengde: Fra 2 uker
  • Startdatoer: Fleksibelt
  • Hva er inkludert? Kost, losji, henting på flyplassen, transport til og fra prosjekt, forsikring, egen webside, orienteringsmøte, 24/7 support
  • Hva er ikke inkludert? Flybilletter, visumkostnader, vaksiner, personlige kostnader
  • Spesielle opplevelser: Limestoneøyene i Ha Long Bay, Ba Vi Nasjonalpark, Sapa, Hoi An

Klikk her for å se alle prosjekter i Vietnam

Kart over frivillige prosjekter i Hanoi, Vietnam Volunteering in Vietnam

På frivillig arbeid i Vietnam vil du oppleve et fascinerende, vennlig land i stadig forandring. Vietnam har en god økonomisk vekst, og du vil se mange høye moderne stål- og glasshoteller blandet med gammel fransk arkitektur og tradisjonelle markeder. Dessverre er inntektene svært skjevt fordelt, og mange av landets innbyggere lever derfor fremdeles i fattigdom.

I Vietnam kan du jobbe frivillig innenfor en rekke områder, blant annet fysioterapi, språkterapi, medisin, barn og ungdom, undervisning, sport og internasjonal utvikling. Hvis du drømmer om å oppleve Vietnams roligere side, kan du delta på vårt landsbyprosjekt. Prosjektene er åpne hele året, og du kan delta fra to uker og oppover. Frivillig arbeid i Vietnam passer for alle, enten du har friår, tar en pause fra karrieren, ønsker arbeidspraksis eller bare en annerledes ferie.

Projects Abroad i Vietnam

Frivillig står og ser utover den flotte utsikten over landsbyen Mai Chau

Prosjektene våre ligger i Hanoi, nord i Vietnam. Hanoi er en av sørøst-Asias livligste byer og hovedstaden i Vietnam. Byen kan virke kaotisk ved ankomst, men som frivillig vil du raskt finne ut hvor vennlige befolkningen er, du vil oppdage den sjarmerende gamlebyen og finne bortgjemte templer skjult av den hektiske trafikken og vakre Hoan Kiem Lake.

Under oppholdet vil du bo i et såkalt "frivillighus", sammen med våre andre frivillige. I høysesongene hender det også at vi plasserer frivillige hos vertsfamilier. Du vil bli møtt av våre ansatte på flyplassen, og de vil gi deg en introduksjon og gode råd før du starter arbeidet på prosjektet ditt.

Ved å delta som frivillig vil du få gleden av å bli del av et nettverk av frivillige fra hele verden. I tillegg til å bli kjent med den vietnamesiske kulturen vil du også lære mer om kulturen til de andre frivillige. Våre ansatte vil hjelpe deg til å komme til rette på prosjektet ditt og på bostedet ditt. De vil også være behjelpelige dersom du skulle ha spørsmål eller trenger hjelp til noe underveis.

Opplevelser i Vietnam

Som frivillig i Hanoi jobber du vanligvis fra mandag til fredag og har helgene fri til å utforske byen og landet. Dersom du ikke vil bli i byen, kan du kan reise til nasjonalparken Ba Vi, reise på trekking blant fjellfolket i Sapa eller slappe av og spise sjømat i vakre Halong Bay.

Vietnam er også vel verd å utforske videre etter at du er ferdig på prosjektet ditt. Enten du er på jakt etter lokal shopping og skreddersydde klær, vakker natur eller deilig strandliv har Vietnam noe å by på. Mange frivillige velger også å reise videre i sørøst-Asia etter oppholdet i Vietnam. Thailand, Kambodsja er ikke langt unna, og buss og tog er rimelige, om enn ikke raske, transportmuligheter. 

Dine muligheter for frivillig arbeid i Vietnam

Ungdomsfrivillig:

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲