Projects AbroadProjects Abroad

Frivillig Arbeid eller Internship innen Fysioterapi i Vietnam

Oversikt
Prosjekt-oversikt
  • Sted: Hanoi
  • Typer plasseringer: Rehabiliteringssentre
  • Rolle: Hjelpe de lokalt ansatte med å ta seg av barn og voksne som lider av ulike lidelser
  • Krav:Frivillige må ha fullført minst ett år fysioterapirelaterte studier
  • Boform: Vertsfamilie, bosted på prosjektet, gjestehus eller delte leiligheter
  • Lengde: Fra to uker
  • Startdatoer: Fleksibelt

I Vietnam er det stor mangel på utdannede fysioterapeuter og behandlingstilbudet er svært begrenset. Dersom du har minst ett års erfaring/utdanning innenfor dette feltet kan du bidra og tilby verdifull hjelp til både personalet og barn og voksne på et rehabiliteringssenter. 

Som frivillig vil du jobbe sammen med lokalt personale, og avhengig av kompetansen din kan du etterhvert få egne grupper av pasienter å jobbe med. Du kan i noen tilfeller også få egne pasienter, og kanskje dele av kompetansen din med de lokale helsearbeiderne.

Din rolle som frivillig innen fysioterapi

En amerikansk frivillig hjelper en ung Agent Orange-pasient med fysioterapi

I Vietnam, vil du bli plassert i et rehabiliteringssenter. Disse sentrene gir terapeutisk og praktisk hjelp for psykisk og fysisk funksjonshemmede barn, samt pedagogisk utdanning og medisinsk hjelp. Voksne som har plager som følge av krigen er et annet viktig fokusområde for de ulike rehabiliteringssentrene. 

Uansett hvilken av plasseringene du velger å jobbe på, kan du reise hjem med en følelse av å ha bidratt på en god måte til prosjektet og til menneskene som mottar hjelp der. Prosjektet gir deg også en unik sjanse til å få en type arbeidserfaring som du ikke kan få i den vestlige verden.

Du kan lese mer om målene for dette prosjektet i vår Vietnam Medicine & Healthcare Management Plan.

Avhengig av plasseringen din vil du bo hos en lokal vertsfamilie, på et gjestehus, på selve prosjektet eller i et hus sammen med andre frivillige. Uansett hvor du bor, vil du få tid til å utforske området du bor i og bli kjent med andre frivillige fra hele verden.

Vietnam Medicine & Healthcare Management Plan
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲