Projects AbroadProjects Abroad

Tannlegefag i Vietnam

Oversikt
  • Sted: Hanoi
  • Typer plasseringer: Sykehus
  • Rolle: Lære av kvalifiserte tannleger og assistenter i oppgaver på sykehuset
  • Krav: Frivillige må ha fullført minst ett år med tannlegestudier
  • Bosted: Vertsfamilie eller hus for frivillige
  • Lengde: Fra 2 uker
  • Startdatoer: Fleksibel


Som frivillig på tannlegeprosjektet i Vietnam vil du få en unik innsikt i feltet, og det vil berike deg med ferdigheter og erfaringer du trenger for videre karriere. Prosjektet gir deg muligheten til å jobbe i et reelt klinisk miljø mens du skygger kvalifiserte tannleger, som er opptatte av å gi den beste munnhygiene og generell hygiene. Du vil få et godt inntrykk av hvordan tannlegeyrket virkelig er.

Din rolle som frivillig

I begynnelsen av prosjektet er oppgaven din i hovedsak å observere og lære fra de lokale tannlegene. Du vil hjelpe til med å rengjøre utstyret som brukes og gjøre klart rommet før time. Det gir deg muligheten til å stille spørsmål og observere ulike behandlinger.

Ut fra dine erfaringer og tilliten du har opparbeidet deg, vil du få flere oppgaver og mer ansvar. Din entusiasme, vilje til å lære, arbeidskapasitet og varighet av prosjektet vil også bli tatt med i beregningen.

Samfunnsarbeid

Dersom du er interessert i å delta i bevisstgjøringskampanjer rundt ulike temaer innenfor tannhelse, kan du delta i "research sessions" sammen med andre frivillige innen medisin i Vietnam. I løpet av sesjonen kan du dele opplevelser og hjelpe til å forberede medisinske presentasjoner og lage ”hand-outs”. Gjennom organiserte "outreach"-arrangementer vil du og de andre frivillige kunne presentere og levere materiale med spesielt fokus på tannlegefag til de lokale i området. En oppgave kan bli å undervise om god tannhygiene.

 

 

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Ungdomsfrivillig 15-18 år
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲