Projects AbroadProjects Abroad

Når du ankommer Vietnam

Praktisk Informasjon
Støtte og sikkerhet Ankomstprosedyrer Frivillig-vietnam

Hav nær frivillig plassering i Hanoi, Vietnam

Frivillige i Vietnam, ankommer Noi Bai flyplass, som ligger 40 minutter utenfor sentrum av Hanoi. En av våre sjåfører, med Projects Abroad t-skjorte og ID-kort, vil vente på deg i ankomsthallen. Du vil deretter bli kjørt til bostedet ditt hvor en annen av våre ansatte vil ønske deg velkommen.

Dersom du ankommer på natten vil du bli kontaktet av en av våre ansatte som sørger for at du trygt kommer deg fra flyplassen til stedet hvor du skal bo. Neste morgen vil du møte en av våre ansatte som vil gi deg en introduksjon til prosjektet og nærmiljøet.

Om du ankommer Vietnam i løpet av helgen, vil du vanligvis vente til mandag før du får introduksjonen din. Selv om du ankommer på en lørdag eller søndag trenger du ikke være redd for at ikke vil ha noe å gjøre før mandag. Vi vil sette deg i kontakt med de andre frivillige slik at du kan tilbringe helgen med dem. Våre ansatte vil være i kontakt med deg i løpet av helgen dersom du skulle ha noen spørsmål.

Møtet med dine nye omgivelser

Du vil få en introduksjon når du har kommet deg på plass. Du vil bli vist hvordan du kommer deg til kontoret vårt, og på kontoret vil vi gjennomgå nyttig og viktig informasjon med deg. Du vil også få en omvisning slik at du vet hvor du finner postkontoret, banker, vekslingskontoret og internettkaféer. Vi vil også vise deg hvordan du kommer deg fra sted til sted. Deretter vil vi spise lunsj sammen slik at du får smake på noen autentiske vietnamske retter.

Neste dag vil du bli tatt med til plasseringen din. Der vil du få møte de ansatte og andre frivillige du kommer til å jobbe sammen med. Du vil få arbeidsplanen din og bli vist rundt på området. Avhengig av hvor langt fra bostedet ditt plasseringen ligger, vil du enten gå, ta taxi eller buss til og fra jobb. Projects Abroad Vietnam vil gi deg en månedlig transporttillatelse som du selv er ansvarlig for å holde orden på.

De fleste frivillige bor i et av våre frivilligehus, mens andre bor hos en vertsfamilie eller i et gjestehus nær plasseringen sin.

Alle bostedene ligger i trygge og rolige nabolag, i nærheten av internettkaféer, restauranter, ambassader og turistattraksjoner. Hver frivillig vil dele soverom og bad med en annen frivillig. Rommene er romslige og har det som trengs av nødvendig utstyr. Husene har vaskemaskin, takterasse og et stort fellesområde. Hver ettermiddag vil en kokk komme til huset for å forberede middag som serveres kl. 18. Kokken vil også sørge for at det finnes frokost og lunsj til neste dag.

På slutten av prosjektet ditt vil vi sørge for transport til flyplassen.

Fleksible startdatoer Mer informasjon
Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Frivillig Arbeid med Natur & Miljøbevaring
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲