Projects AbroadProjects Abroad

Flyreise

Flyreise

Projects Abroad har mer enn 20 års erfaring med å arrangere reisene til våre frivillige. Å lete etter flybilletter på internett kan være en tidkrevende, overveldende og frustrerende prosess. Vi kan hjelpe deg å finne trygge, fleksible og praktiske billetter, uansett hvor lang eller komplisert reiseruten din måtte være.

Fordeler med å booke flybilletter gjennom Projects Abroad

Vårt erfarne Travel Team tilbyr personlig service og høy kompetanse i å arrangere reiser. Våre ansatte kjenner våre destinasjoner godt og vet hva som er den beste måten å komme seg dit.

Her er noen av fordelene med å bestille billettene dine gjennom Projects Abroad:

 • Dette er en personlig, rask og effektiv service, og våre ansatte tar hensyn til dine behov og ønsker
 • Vi bruker alltid pålitelige flyselskaper
 • Vi booker alltid fleksible flybilletter når det er mulig
 • Vi tilrettelegger mellomlandinger og korresponderende fly automatisk
 • Vi sørger for å holde deg oppdatert om eventuelle endringer, bagasjekrav, tidssoner, mellomlandinger, og ellers hva du må være forberedt på fram til avreise
 • Vi velger korte ruter og ventetider mellom flyvninger
 • Om mulig, vil vi sørge for at du flyr sammen med en annen frivillig (dette er særlig nyttig hvis det er første gang du reiser alene, for eksempel for Ungdomsfrivillig 16-19)
 • Noen av destinasjonene hvor vi jobber er små og benytter flyplasser som det kan være vanskelig å finne billetter til på internett. Våre ansatte sørger for at du alltid kommer deg til rett ankomststed.
 • Hvis du ønsker å reise på egenhånd før eller etter ditt opphold på frivillig arbeid, så kan vi ordne billetter til hvor som helst i verden du måtte ønske å reise
Alle våre frivillige har tilgang på et 24-timers nødnummer.

Priser

Her kan du se våre priser på flybilletter på reiser fra Norge (Oslo). Kontakt oss, dersom du ønsker å reise fra en annen flyplass enn Oslo Gardermoen.

Hvis du skal reise på egenhånd i andre land før eller etter ditt opphold på frivillig arbeid, vil prisen være annerledes enn det du finner på nettsiden vår. Uansett hvilke planer du har kan vi planlegge hele reisen din. Fortell oss hvor du vil reise, og vi vil komme med forslag til flyreise.

Hvordan fungerer dette?

Å booke flybilletter gjennom oss er enkelt og bekymringsfritt. Vi holder oversikten over alle detaljer, slik at du kan bruke tiden på å forberede deg til reisen din.

Slik fungerer det:

 1. Når du søker, krysser du av i søknadskjemaet for at du ønsker at vi skal arrangere reisen din
 2. Du blir godkjent som frivillig med Projects Abroad
 3. Vi sender deg forslag til reiserute og pris
 4. Hvis du ønsker å gjøre endringer til reiseruten gir du oss beskjed, og vi sender et nytt forslag, helt til du er fornøyd.

Vi finner en reiserute som møter alle dine ønsker og behov. Book flybillettene dine med Projects Abroad i dag!

FAQ

Ofte stilte spørsmål om flybilletter

Her er noen av de vanligste spørsmålene om bestilling av flybilletter gjennom Projects Abroad. Hvis du lurer på andre ting enn det du finner svar på her, er du velkommen til å kontakte oss. Vi svarer på e-post i løpet av kort tid, og du kan også snakke med oss direkte på Live Chat eller telefon 23 50 71 20.

Display all
Hvilken flyplass skal jeg reise til?
Du kan finne din ankomstflyplass her. I noen destinasjoner kan du også velge å fly til andre flyplasser mot et tillegg i prisen. Her kan du se en oversikt over disse tilleggene. Pristillegget vil dekke henting og levering på den aktuelle flyplassen, eventuell overnatting der dette måtte være nødvendig, mat og forsikring.
Vil jeg ha nok tid mellom flyvningene mine?
Ja. Projects Abroad Travel Team booker kun billetter som garanterer tilstrekkelig med tid mellom flybytter. Hvis det oppstår forsinkelser grunnet vær eller andre forhold, vil du bli ombooket til første ledige fly. Hvis en slik situasjon oppstår, skal du ringe vårt 24 timers nødnummer og gi oss beskjed om din nye ankomsttid, slik at vi vet når vi skal hente deg på flyplassen i destinasjonen din.
Hva hvis jeg trenger å endre flybillettene mine?
Ikke noe problem! Alt du trenger å gjøre er å kontakte Travel Team, så vil de gjøre de nødvendige endringene for deg. Å endre billettene kan innebære endringsgebyrer og sannsynligvis også en endring i prisen. Vi vil alltid informere deg om hva dette vil koste, før vi gjør endelige endringer.
Hvor mye bagasje kan jeg ha med meg?
Hvor mye bagasje du har lov til å ha meg deg avhenger av flyselskapene du reiser med og hvilken booking-klasse billetten din er i. Reiseteamet vårt vil fortelle deg hvor mye bagasje som er tillatt på de billettene vi finner til deg.
Kan jeg velge flysete selv?
Kanskje. Dette avhenger av flyselskapet du flyr med. Noen flyselskap gir deg muligheten til å velge sete på forhånd, mens andre tildeler passasjerene sete samme dag som flyet går.
Hvordan betaler jeg for flybillettene?
Vi ber om at du betaler for billettene dine gjennom din MyProjectsAbroad-side. Ettersom bankoverføring kan ta opp til 3 dager, anbefaler vi på det sterkeste at du benytter et betalingskort når du betaler for billettene dine.

Ring oss:
(+47) 23 50 71 20
Voksenfrivillig 50+
instagram

Projects Abroad Norge

Fortell vennene dine om oss:

Tilbake til toppen ▲